Bίλας Μπόας: «Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Κάρμο»

O Νταβίντ Κάρμο

i

© Intime

Bίλας Μπόας: «Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Κάρμο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 10:24 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 17.07.2024

Μία άλλη εκδοχή για την υπόθεση Κάρμο έδωσε ο πρόεδρος της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος τόνισε πως ο ποτέ δεν επετεύχθη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο θεωρείται λήξασα εδώ και αρκετό διάστημα και ο Ολυμπιακός ψάχνει, πλέον, νέα προσθήκη για τα μετόπισθέν του. Μπορεί ο σύλλογος του Πειραιά να έκανε την υπέρβαση και να πρόσφερε 12 εκατ. ευρώ, όμως ο παίκτης προτίμησε την πατρίδα του και την Πόρτο.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο παίκτης, μετά από συζήτηση με το προπονητικό τιμ της Πόρτο κατέληξε στο ότι θέλει να μείνει εκεί και να δοκιμάσει να είναι βασικός στην ομάδα, παρά τη συμφωνία εκείνης με τους «ερυθρόλευκους». Μία συμφωνία την οποία έρχεται να διαψεύσει ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο πορτογαλικός σύλλογος και ο Ολυμπιακός δεν έδωσαν ποτέ τα χέρια.

«Η πρόταση που είχαμε ήταν για τον Ντάβιντ Κάρμο. Ο Ολυμπιακός είχε οψιόν αγοράς και ενδιαφερόταν. Ο παίκτης ήταν εξαιρετικός στην προετοιμασία. Έχουμε μια πολύ καλή λύση στο ρόστερ μας. Δεν φτάσαμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είναι ήρεμος, τα δίνει όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πάλαι ποτέ προπονητής, ο οποίος πλέον έγινε στέλεχος των «Δράκων».

Από πλευράς Πειραιωτών, πάντως, τα δεδομένα έχουν αλλιώς. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση 12 εκατ. ευρώ και τόνισαν πως αυτή έγινε δεκτή από την Πόρτο. Εκείνος που αρνήθηκε τη μεταγραφή ήταν ο ίδιος ο Κάρμο, ο οποίος και ενημέρωσε τους δύο συλλόγους για την απόφασή του. Ο υψηλόσωμος κεντρικός μπακ, μετά από συζήτηση με το προπονητικό τιμ της Πόρτο, κατέληξε στο ότι θέλει να μείνει εκεί και να δοκιμάσει να είναι βασικός στην ομάδα.

Ο 24χρονος στόπερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος μέτρησε είκοσι συμμετοχές σε Stoiximan Super League και Conference League. Μάλιστα, με αυτόν κατέκτησε εν τέλει το πολυπόθητο τρόπαιο, το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο ευρωπαϊκό που παίρνει ελληνική ομάδα. Ο Πορτογάλος αμυντικός επέστρεψε εν τέλει στην Πόρτο, από όπου και τον πήρε δανεικός ο Ολυμπιακός, συμμετείχε στην προετοιμασία και τελικά πείστηκε από το πλάνο του νέου προπονητή, Βίτορ Μπρούνο.