Ο Βινίσιους δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Χιρόνα: «Γαμ@@@@ μαϊμού» (vids)

Βινίσιους Τζούνιορ

i

© Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

Ο Βινίσιους δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Χιρόνα: «Γαμ@@@@ μαϊμού» (vids)

Κώστας Τόπας 09:59 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 14.08.2024

Γι' ακόμη μία φορά ο Βινίσιους έγινε αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης, με μερίδα οπαδών της Χιρόνα να τον αποκαλούν «γαμ@@@@ μαϊμού».

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έπεσε για άλλη μια φορά θύμα ρατσισμού, αφού δέχθηκε πολλές φορές κακοποίηση από οπαδούς της Χιρόνα κατά τη διάρκεια της ήττας της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 στο Μοντιλίβι το βράδυ της Τρίτης (25/04).

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας του και αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, οι οπαδοί της Χιρόνα φώναζαν ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό του. Από την πλευρά του, ο Βινίσιους εθεάθη να βγάζει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης προς την κατεύθυνση των οπαδών της Χιρόνα σε ένα σημείο, σε μια επίδειξη περιφρόνησης.

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν διάφορα βίντεο που φαίνονται οι οπαδοί της Χιρόνα να μιμούνται ήχους μαϊμού προς τον Βινίσιους.

Η ρατσιστική συμπεριφορά έχει γίνει πολύ συνηθισμένη για τον Βινίσιους αυτή τη σεζόν, με αρκετούς ανθρώπους της La Liga να ζητούν σκληρότερες τιμωρίες για τους εμπλεκόμενους οπαδούς.

Αρκετοί οπαδοί έχουν αποκλειστεί από αθλητικές εκδηλώσεις για ένα χρόνο και έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο 4 χιλιάδων ευρώ για τον συγκεκριμένο λόγο. Ωστόσο, η La Liga δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το πρόσφατο περιστατικό με τους οπαδούς της Χιρόνα και τον Βινίσιους.