Συνεργασία Βινίσιους - Playstation για ειδικό κουστούμι στο Spider Man 2 της Marvel!

Βινίσιους - Spider Man

i

©printscreen

Συνεργασία Βινίσιους - Playstation για ειδικό κουστούμι στο Spider Man 2 της Marvel!

Κωνσταντίνος Ζήκος • 11:13 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 14.08.2024

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, συνεργάζεται με το PlayStation για να δημιουργήσει ένα ρούχο εμπνευσμένο από τη Βραζιλία, για το Spider Man 2 της Marvel, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, το Marvel’s Spider-Man 2, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5 την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Συμμετοχή σε αυτό θα έχει ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος συνεργάζεται με την Playstation για τον σχεδιασμό κουστουμιού που θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν μεταξύ πολλών κοστουμιών για τον ομώνυμο ήρωα, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδιασμένου από τον «Βίνι». Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του με μια ανάρτησή του στα social media, με την οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία με την KidSuper.

Πρέπει να τονιστεί ότι δεν θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα προβεί σε μια τέτοια κίνηση, καθώς έχει προηγηθεί η συμμετοχή του Νεϊμάρ στο παιχνίδι «Fortnite». Οι παίκτες μπορούσαν να παίξουν όντας ο Βραζιλιάνος σταρ στο παιχνίδι και είχαν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν ορισμένα ρούχα και αποστολές.

Μάλιστα, ο χαρακτήρας του Νεϊμάρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, φορούσε μια κίτρινη, πράσινη και μπλε στολή με το νούμερο 10 στο μπροστινό μέρος, εμπνευσμένο προφανώς από την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Σάλος στην Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον διοργάνωσαν κρυφό πάρτι με γυναίκες πριν τη Βενεζουέλα  (vid)
WORLD CUP

12:30 - 14.10.2023

Σάλος στην Βραζιλία: Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον διοργάνωσαν κρυφό πάρτι με γυναίκες πριν τη Βενεζουέλα (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία, με το μυστικό πάρτι που φαίνεται να διοργάνωσαν οι Νεϊμάρ, Βινίσιους και Ριτσάρλισον λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της «Σελεσάο» με την Βενεζουέλα.

Ο Βινίσιους δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Νεϊμάρ όλα αυτά τα χρόνια και ίσως η έμπνευση της συμμετοχής του στο παιχνίδι του Spider Man 2 της Marvel να οφείλεται σε αυτό.