Παράτησε το βόλεϊ για να γίνει μοντέλο του OnlyFans, πουλάει φωτογραφίες των ποδιών της, είπε «όχι» (με τη δίδυμη αδερφή της) στον Νεϊμάρ και τώρα είναι με τον Βινίσιους!

Παράτησε το βόλεϊ για να γίνει μοντέλο του OnlyFans, πουλάει φωτογραφίες των ποδιών της, είπε «όχι» (με τη δίδυμη αδερφή της) στον Νεϊμάρ και τώρα είναι με τον Βινίσιους!

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:06 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 14.08.2024

Μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές στον Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μάλλον «καρφώθηκε» ότι κάτι τρέχει με την Κι Άλβες.

Σε φάση διακοπών βρίσκεται ο Βινίσιους Τζούνιορ, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στη Μαδρίτη για να αρχίσει την προετοιμασία του με τη Ρεάλ, αλλά φαίνεται ότι καλοπέρασε όλες αυτές τις εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε αρχικά στο Μαΐάμι και στο Σάο Πάολο για να περάσει τις μέρες του με φίλους και συγγενείς, ωστόσο φωτογραφικά πειστήρια δείχνουν ότι δεν ήταν μόνο αυτά τα άτομα δίπλα του.

Το γεγονός αυτό φρόντισε να το «καρφώσει» ο ίδιος στο Instagram του, καθώς μέσω ανάρτησής του από ένα πολυτελές δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Σάο Πάολο, φάνηκε ότι κάθε άλλο παρά μόνος του ήταν.

Ο λόγος; Λίγες ώρες μετά τη δική του ανάρτηση, ανέβασε μια φωτογραφία η Κι Άλβες και φαίνεται ότι είναι στο ίδιο δωμάτιο, με την ίδια επώνυμη τσάντα να ξεχωρίζει στο πλάνο όπως και μία πράσινη ομπρέλα να βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο, που φαίνεται στη φωτογραφία του Βινίσιους.

Ποια είναι όμως η Κι Άλβες; Η 23χρονος ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στη Βραζιλία, ωστόσο πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει αποκλειστικά μοντέλο στο OnlyFans, εκεί που ήδη θεωρείται ένα μεγάλο αστέρι.

Μάλιστα, η ίδια έχει παραδεχθεί ότι έχει πουλήσει εκατοντάδες φωτογραφίες των ποδιών της, λόγω των πολλών αιτημάτων που έχει δεχθεί για κάτι τέτοιο, χωρίς φυσικά η ίδια να χαλάει το χατήρι των ακολούθων της, αφού αμείβεται αδρά για κάτι τέτοιο.

Η Κι Άλβες εκτός από αθλήτρια, ήταν γενικότερα μια celebrity περσόνα, καθώς είχε διαγωνιστεί στο Big Brother στη χώρα της, εκεί όπου είχε αποκαλύψει ότι ο Νεϊμάρ είχε προτείνει σε εκείνη και τη δίδυμη αδερφή της να συνευρεθούν ερωτικά

Παρ’ όλα αυτά, δεν είχε συμβεί το παραμικρό, αφού συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, είπε ότι ο Νεϊμάρ έστειλε το εν λόγω μήνυμα και στις δύο, παίρνοντας την απάντηση: «Κάνεις λάθος για μας».

Tags: