Σε επαφές με την Αλ Ιτιχάντ ο Βίτορ Περέιρα

Βίτορ Περέιρα

i

©intime

Σε επαφές με την Αλ Ιτιχάντ ο Βίτορ Περέιρα

Δημήτρης Χούπης 13:48 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού. Βίτορ Περέιρα είναι σε επαφές με την Αλ Ιτιχάντ.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή είναι η Αλ Ιτιχάντ μετά την απόλυση του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έντεκα βαθμούς πίσω από την πρώτη Αλ Χιλάλ του Ζόρζε Ζεσούς

Ένας από τους προπονητές που η αραβική ομάδα έχει στη λίστα της λοιπόν είναι και ο Βίτορ Περέιρα. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Record ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει τις επαφές με την Αλ Ιτιχάντ, μετά το «άκυρο» που της έριξε ο Γιουλέν Λοπετέγκι

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην τεχνικός της αραβικής ομάδας και συμπατριώτης του Περέιρα, Εσπιρίντο Σάντο απολύθηκε από την Αλ Ιτιχάντ μετά από έναν καυγά που είχε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο λόγος της αψιμαχίας των δύο ήταν μία ήττα από την Αλ Κουά στο AFC Champions League, αφού μετά τη λήξη του αγώνα οι δυο τους φαίνεται ότι αντάλλαξαν «βαριές κουβέντες. 

Την ίδια ώρα ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ είναι ένας ακόμα ο Πορτογάλος, ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο οποίος μάλιστα βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας. Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στη Ρόμα, με τον ίδιο να ξεσπά κατά των παικτών του μετά από μία ήττα της ιταλικής ομάδας από τη Σλάβια Πράγας για το Europa League

Προπονητής του Ολυμπιακού που έμεινε στην Ελλάδα 5 μήνες και έχει αλλάξει δεκάδες ομάδες: «Δεν με νοιάζει η νίκη, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη»
REST OF THE WORLD

10:48 - 11.11.2023

Προπονητής του Ολυμπιακού που έμεινε στην Ελλάδα 5 μήνες και έχει αλλάξει δεκάδες ομάδες: «Δεν με νοιάζει η νίκη, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη»

Σε συνέντευξη που έδωσε στη MARCA, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα σχολίασε μεταξύ άλλων ότι δεν τον ενδιαφέρει η νίκη, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο είναι τέχνη.

Το συμβάν αυτό φαίνεται λοιπόν να έκανε τον Πορτογάλο να σκεφτεί την πρόταση της αραβικής ομάδας.