Βλαχοδήμος και Σμιντ έλυσαν τις διαφορές τους

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Βλαχοδήμος και Σμιντ έλυσαν τις διαφορές τους

Ορέστης Καδδάς • 19:23 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο προπονητής της Μπενφίκα Ρόγκερ Σμιντ έβαλαν πίσω τη διαφωνία τους όπως μεταδίδει το πορτογαλικό «MaisFutebol» έπειτα από συνάντηση των δύο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σύμφωνα με ρεπορτάζ του «MaisFutebol» μίλησε σε προσωπικό επίπεδο με τον Ρόγκερ Σμιντ και πλέον το φραστικό επεισόδιο που είχαν οι δύο πρέπει να θεωρείται λήξαν

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Σαββάτου (19/8) απέναντι στην Εστρέλα Αμαδόρα έπειτα από έντονη διαφωνία με τον Γερμανό προπονητή του. Αιτία της συγκεκριμένης διαμάχης ήταν η απόφαση του Σμιντ να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Έλληνα διεθνή για το ματς του Σαββάτου, αλλά και η γενικότερη επιλογή του να μην τον υπολογίζει ως βασικό έπειτα από τη μεταγραφή του Ανατόλι Τρούμπιν.

Πάντως το νέο αυτό δεδομένο δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα αλλάξει κάτι αναφορικά με το μέλλον του 29χρόνου, καθώς δεν έχει τουλάχιστον για την ώρα κυκλοφορήσει κάτι σχετικά με αλλαγή της απόφασης του Σμιντ για το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας των «Αετών».

Ο Βλαχοδήμος απ' όταν κυκλοφόρησαν τα νέα έχει συνδεθεί έντονα τόσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και με τον Άγιαξ. Πάντως αυτήν τη στιγμή η «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στον τερματοφύλακα της Φενερμπαχτσέ Αλτάι Μπαγιντίρ, ο οποίος περνάει ιατρικά στη χώρα μας.