Οταν ο Βλαχοδήμος έβαλε «στοπ» στον Εμπαπέ κι έκανε τους Γάλλους να υποκλιθούν (vids)

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Οταν ο Βλαχοδήμος έβαλε «στοπ» στον Εμπαπέ κι έκανε τους Γάλλους να υποκλιθούν (vids)

Κώστας Τόπας 15:22 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συναντήσει ξανά τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο θα επιδιώξει να κρατήσει μακριά από τα ελληνικά δίχτυα, όπως άλλωστε το είχε κάνει και πριν από μερικούς μήνες στο Champions League.

Η εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει απόψε (19/06, 21:45) τη Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι. Στόχος για τη «γαλανόλευκη» το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι όπως και στο ματς την Ιρλανδία κάτω από τα γκολπόστ της Ελλάδας και στόχος του δεν είναι άλλος πέρα από το να σταματήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του. Τον περασμένο Οκτώβρη, η ομάδα του 29χρονου κίπερ, Μπενφίκα ήρθε αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους ομίλους του Champions League.

Τόσο στο πρώτο ματς στη Λισαβόνα όσο και στο Παρίσι, ο Βλαχοδήμος ήταν από τους πρωταγωνιστές των «Αετών». εμφάνιση του έμπειρου πορτιέρε καθήλωσε τους Γάλλους. Στα δύο παιχνίδια, το σκορ έληξε 1-1 με τον Βλαχοδήμο να έχει από τα μεγαλύτερα μερίδια της επιτυχίας.

Οι εμφανίσεις του κόντρα στους Παριζιάνους έκαναν την γαλλική «Equipe» να τον αποθεώσουν

«Ήταν αυτός που έκανε την Παρί Σεν Ζερμέν να σκοντάψει», ανέφερε λιτά και περιεκτικά η εφημερίδα στην αποθεωτική της αφιέρωση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

 Ο Έλληνας γκολκίπερ άλλωστε ήταν πανταχού παρών στην αναμέτρηση απέναντι στην γαλλική ομάδα και χάρη σε μια σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων κατάφερε να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μπενφίκα, τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους υπόλοιπους αστέρες.

Μάλιστα, με την εμφάνισή του στο πρώτο ματς, ο Βλαχοδήμος «ανάγκασε» μέχρι και τη γαλλική εφημερίδα να υποκλιθεί στις ικανότητές του, χαρίζοντας του ένα γεμάτο 8αρι μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που ο μέσος όρος βαθμολογίας της πορτογαλικής ομάδας κυμάνθηκε στο 5,4.