Ο Βλαχοδήμος παντρεύτηκε και τραγούδησε στο γλέντι με τον Πέτρο Ιακωβίδη (vid)
i

©alexandros_paschalakis/instagram

Ο Βλαχοδήμος παντρεύτηκε και τραγούδησε στο γλέντι με τον Πέτρο Ιακωβίδη (vid)

Κώστας Τσιακλής • 10:38 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα. Φανερά ενθουσιασμένος ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα ενώ την ίδια μέρα βάπτισε και το δεύτερο παιδί του. Μάλιστα ο Έλληνας τερματοφύλακας στο γλέντι έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο διεθνής γκολκίπερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα ενώ προχώρησε και στη βάπτιση του δεύτερου παιδιού του.

Στο γλέντι που ακολούθησε την ψυχαγωγία των καλεσμένων ανέλαβε ο γνωστός τραγουδιστής, Πέτρος Ιακωβίδης. Σε κάποια στιγμή ο Βλαχοδήμος δεν μπορούσε να συγκρατήσει άλλο τη χαρά του και έτσι βγήκε στην πίστα για να τραγουδήσει παρέα «το κοριτσάκι μου» με τον τραγουδιστή.

Παρών στο γάμο ήταν μεταξύ άλλων και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και άλλες φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το γάμο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου: