Περνάει ιατρικά κι ανακοινώνεται από τη Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Περνάει ιατρικά κι ανακοινώνεται από τη Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος

Κώστας Τόπας 11:40 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 14.08.2024

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να αγωνιστεί στην Premier League για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 29χρονος κίπερ έχει πει ήδη το «ναι» στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού βάλει την υπογραφή του στη νέα του ομάδα.

Η Μπενφίκα ήθελε να διαπραγματευτεί με τη Νότιγχαμ για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα που υπέγραψε από τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2,4 εκατ. ευρώ, δεδομένου ότι η σχέση του Βλαχοδήμου με τον Ρότζερ Σμιντ, είχε φτάσει στα άκρα. Οι «Αετοί» ζητούσαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ 10 εκατ. ευρώ, η οποία αρχικά προσέφερε  μια συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, που μπορούσε να φτάσει τα 9 εκατ. ευρώ. Επειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις ωστόσο το deal εκτιμάται πως θα φτάσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή στις απαιτήσεις των Πορτογάλων.

Ο Βλαχοδήμος άνηκε στη Μπενφίκα από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Πορτογάλους ο 29χρονος κατέγραψε 94 ανέπαφες εστίες σε 225 συμμετοχές. Επίσης έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ.