Η «A Bola» έβαλε τον Βλαχοδήμο στο πρωτοσέλιδό της κι έστειλε... μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν (pic)

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Η «A Bola» έβαλε τον Βλαχοδήμο στο πρωτοσέλιδό της κι έστειλε... μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:27 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Όπως όλα δείχνουν, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συνεχίσει να αποτελεί το Νο1 της Μπενφίκα και την επόμενη σεζόν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα σενάρια για την περίπτωση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα έχουν πάρει... φωτιά. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, η ομάδα της Λισαβόνας εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Μπέντο της Ατλέτικο Παραναένσε για τη θέση του βασικού, ωστόσο το σημερινό πρωτοσέλιδο της «A Bola» ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα.

Η γνωστή εφημερίδα έβαλε στο εξώφυλλό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τονίζοντας πως ο Ελληνας πορτιέρε ήταν και θα παραμείνει ο «Νο1» στην ιεραρχία των πορτιέρε των πρωταθλητών: «Τερματοφύλακας που κερδίζει… δεν αλλάζει. Ο Ρόμπερτ Σμιντ προσανατολίζεται να αυξήσει τον ανταγωνισμό, αλλά ο Βλαχοδήμος παραμένει ο βασικός», γράφεται χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν, ο Βλαχοδήμος πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο στην καριέρα του, καθώς οι «Αετοί της Λισαβόνας» αναδείχθηκαν πρωταθλητές Πορτογαλίας για 38η φορά στην ιστορία τους και για πρώτη φορά μετά το 2019, Στη φιέστα που ακολούθησε στο τελευταίο ματς, ο Έλληνας τερματοφύλακας γνώρισε την αποθέωσε από τους οπαδούς των «αετών».

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της Μπενφίκα και κατά τη διάρκεια της φιέστας αποθεώθηκε από όλο το «Ντα Λουζ». Ο Έλληνας γκολκίπερ τη φετινή σεζόν ξεκίνησε και τα 34 ματς του πρωταθλήματος και δέχθηκε μόλις 20 τέρματα ενώ είχε ισάριθμες ανέπαφες εστίες.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο ο διεθνής κίπερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «αετούς» της Λισαβόνας για ακόμη 4 χρόνια. Η ομάδα της Πορτογαλίας γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βλαχοδήμο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, με μια λιτή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται δε ότι ο Βλαχοδήμος είχε κοστίσει κάτι λιγότερο από 2,5 εκατομμύρια ευρώ όταν τον απέκτησε από τον Παναθηναϊκό το 2018. Η πορεία του είναι πολύ καλή αυτά τα χρόνια στο «Ντα Λουζ», με τη χρηματιστηριακή του αξία να έχει ανέβει κατακόρυφα.