Βογιατζάκης: «Περιμένουμε την απόφαση του Υφυπουργείου για το αν θα δώσουμε εισιτήρια στην ΑΕΚ»
i

© Intime

Βογιατζάκης: «Περιμένουμε την απόφαση του Υφυπουργείου για το αν θα δώσουμε εισιτήρια στην ΑΕΚ»

Sportal newsroom 19:15 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 20.08.2024

Ο ΟΦΗ αναμένει την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για το αν θα δώσει ή όχι εισιτήρια στην ΑΕΚ, όπως είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του κρητικού συλλόγου, Μανώλη Βογιατζάκη.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης, αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τα εισιτήρια εν όψει του κυριακάτικου (06/03) αγώνα με την ΑΕΚ.

Όπως τόνισε, οι Κρητικοί αποδέχθηκαν το αίτημα της Ένωσης, καθώς αυτό είναι πάγια θέση του συλλόγου, όμως για το αν θα δώσουν τελικά εισιτήρια στους «κιτρινόμαυρους» περιμένουν την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

«Θα σας πω τι ακριβώς ισχύει. Την προηγούμενη Παρασκευή στην πρώτη σύσκεψη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε επίσημα εισιτήρια και ο ΟΦΗ όπως έκανε και στις περιπτώσεις ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού απάντησε θετικά

Η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική και πλέον περιμένουμε την απόφαση του Υφυπουργείου και ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει γιατί πιστεύουμε πως οι αγώνες πρέπει να γίνονται με φιλάθλους και των δύο ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Βογιατζάκης.