Βόκολος: «Αποτέλεσμα αυτοπεποίθησης για τους τέσσερις τελικούς» (vid)

Ο Λεωνίδας Βόκολος.

i

©intime

Βόκολος: «Αποτέλεσμα αυτοπεποίθησης για τους τέσσερις τελικούς» (vid)

Sportal newsroom 19:36 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος τόνισε ότι θα βοηθήσει ψυχολογικά η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η ισοπαλία θα βοηθήσει την ομάδα του στα ματς που απομένουν για τα play outs.

Ο τεχνικός της Λαμίας σχολίασε για το 1-1 στην Τούμπα: «Για εμάς το σημαντικό είναι τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για τα πλέι άουτ. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί και καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αυτοπεποίθησης που θα μας χρησιμεύσει στη συνέχεια και στους τέσσερις τελικούς που έχουμε μπροστά μας για τα play outs».

Ο σκόρερ της Λαμίας Γιώργος Μανούσος στάθηκε στην καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ:

Χαμός στο φινάλε με Βέργο - Κουλιεράκη, ο Λουτσέσκου χειροδίκησε κατά του Μεντίνα! (vid)

Χαμός στο φινάλε με Βέργο - Κουλιεράκη, ο Λουτσέσκου χειροδίκησε κατά του Μεντίνα! (vid)

Με τη λήξη του ημιτελικού ΠΑΟΚ - Λαμία, ο Βέργος επιχείρησε να επιτεθεί στον Κουλιεράκη. Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι, ο Λουτσέσκου χειροδίκησε στον Μεντίνα και στη συνέχεια αγκαλιάστηκε με τον Ντε Βινσέντι.

«Ήρθαμε στην Τούμπα να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Φρύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Κάτι που δεν κάναμε στη Λαμία. Ο στόχος ξεκάθαρα είναι η παραμονή. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια.

Έχουμε πάθος, καλή τακτική οργάνωση και αν το διατηρήσουμε θα πετύχουμε στον στόχο μας. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, δεν ξεχωρίζουμε κανένα. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».