Ο Αχιλλέας Μπέος θα ανακοινώσει τη Δευτέρα (3/7) τον μεγάλο χορηγό του Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος

i

© intime

Ο Αχιλλέας Μπέος θα ανακοινώσει τη Δευτέρα (3/7) τον μεγάλο χορηγό του Βόλου

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 08:43 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Την ερχόμενη Δευτέρα (3/7), ο πρόεδρος του Βόλου και δήμαρχος της πόλης θα ανακοινώσει τον μεγάλο χορηγό της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου.

Εκτός από τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών ενόψει της νέας σεζόν, ο Βόλος προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Μία από τις αλλαγές που θα γίνουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφορούν τον μεγάλο χορηγό του συλλόγου. Όπως ανακοίνωσε η «Θεσσαλική» ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα (3/7) με σκοπώ να ανακοινώσει τη νέα χορηγική συμφωνία.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου στη 1.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos» ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου κ Αχιλλέας Μπέος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινώσει το ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία η ομάδα του Βόλου.

Δεν σταματάει τις μεταγραφικές κινήσεις ο Βόλος:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Βόλος έχει βάλει μπρος στις μεταγραφές με σκοπό να είναι έτοιμος με την έναρξη της Super League. «Έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός, μια ανανέωση. Ο Βόλος θα πάρει 15-17 καινούριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν όπως εκτιμώ την ομάδα και πάλι στην πρώτη εξάδα, εφόσον η πλειοψηφία των επιλογών αυτών «βγούνε». Λάθη θα γίνουν, αλλά όχι πάνω από 5-6. Προσέχουμε και δουλεύουμε πολύ. Οι συνεργάτες μου είναι από πάνω, έχουμε… απλώσει τον τραχανά και περιμένουμε να τον μαζέψουμε. 

Έχουμε κάνει τις επιλογές μας και περιμένουμε τις απαντήσεις για να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Δεν είναι εύκολο, αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικές. Ήδη ο Βόλος έχει κάνει 5 κινήσεις και συνεχίζει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος πριν περίπου ένα μήνα.

Όπως διαπιστώνεται, ο πρόεδρος του συλλόγου κάνει... πράξη τα λόγια του καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γκλάβτιτς, ακολούθησε αυτή του Κίτσου. Ο 20χρονος μπακ είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί σημαντική προσθήκη για τους «κυανέρυθρους» εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και μέσα σε δύο χρόνια βρέθηκε στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών με την οποία μέτρησε 8 συμμετοχές τη σεζόν 2021-22. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Φώτης Κίτσος αγωνιζόταν στην Ομόνοια της Κύπρου, όπου κατέγραψε 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.