Βόλος - Παναθηναϊκός: Τυπική διαδικασία στο «Πανθεσσαλικό»
i

Παναθηναϊκός - Βόλος/ ©Intime

Βόλος - Παναθηναϊκός: Τυπική διαδικασία στο «Πανθεσσαλικό»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:47 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 20.08.2024

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (11/01, 16:30, Cosmote Sport 1) στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς, στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα λόγω του αποτελέσματος στην έδρα του και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Θεσσαλοί από την άλλη γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο αλλά θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση. 

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και ασφαλώς μία νίκη σε συνδυασμό με την πρόκριση θα τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει και του δύσκολου ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Χουάνκαρ, που είναι οι τελευταίοι τραυματίες που προστίθενται στους Αϊτόρ, Τρουιγέ, Γκάνεα και Φρόκου.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Συμεωνίδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κρυπαράκος και Βέρμπιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Μεταξάς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Γκάγκι, Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Πούχατς, Τσόκαϊ, Τσέριν, Βαγιαννίδης, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

Tags: