Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε την πρώην του και έδωσε το πτώμα της σε σκυλιά επιστρέφει για να γίνει προπονητής (vid)

Ελίζα Σαμούδιο & Μπρούνο Φερνάντες

i

Ελίζα Σαμούδιο & Μπρούνο Φερνάντες

Ο ποδοσφαιριστής που σκότωσε την πρώην του και έδωσε το πτώμα της σε σκυλιά επιστρέφει για να γίνει προπονητής (vid)

Κώστας Τόπας 12:55 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 14.08.2024

Ο Μπρούνο Φερνάντες, τερματοφύλακας της Φλαμένγκο είχε καταδικαστεί σε 22 χρόνια φυλάκισης για την απαγωγή και τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και μοντέλου, Ελίζα Σαμούδιο.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, ένας Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που το 2013 καταδικάστηκε σε 22 χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση επειδή σκότωσε την πρώην κοπέλα του και μοντέλο, Ελίζα Σαμούντιο το 2010 και έδωσε μέρος από το άψυχο σώμα της σε σκύλους να το φάνε, σκοπεύει να γίνει προπονητής για να επικεντρωθεί στην πνευματική ανάπτυξη των ελίτ αθλητών και των ομάδων υψηλών επιδόσεων.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος είχε αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει ήδη ολοκληρώσει εντατικές σπουδές για να μπορέσει να ασκήσει αυτό το νέο επάγγελμα. Από το 2019, ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο και της Ατλέτικο Μινέιρο απολαμβάνει ένα καθεστώς ημιελευθερίας , το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να παίξει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τον Ιούνιο του 2010, όταν αγωνιζόταν στη Φλαμένγκο και κλήθηκε στην ομάδα της Βραζιλίας, ο Μπρούνο κηρύχθηκε ύποπτος από την Αστυνομία για την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του, με την οποία είχε έναν γιο. Το μοντέλο ωστόσο ζήτησε διαζύγιο από τον ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο.

Η Ελίζα Σαμούδιο απήχθη, ξυλοκοπήθηκε και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ο Μπρούνο Φερνάντες έδωσε μέρος του σώματός της σε σκύλους για να το φάνε και το υπόλοιπο θάφτηκε και καλύφθηκε με τσιμέντο σε ένα μέρος που δεν αποκάλυψε.

Τον Μάρτιο του 2013, η δικαιοσύνη ανακοίνωσε την καταδίκη για ανθρωποκτονία, παράνομη κράτηση, απαγωγή και απόκρυψη του σώματος κατά του Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος έχασε την ευκαιρία να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με τη Βραζιλία.