Απίστευτη ματσάρα ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Μάιντζ χωρίς νικητή, κόλλησαν στο «μηδέν» Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Απίστευτη ματσάρα ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Μάιντζ χωρίς νικητή, κόλλησαν στο «μηδέν» Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ

Sportal newsroom 18:35 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 31.08.2024

Όσες φορές κι αν προηγήθηκε η Στουτγάρδη, η Μάιντζ είχε πάντα απάντηση, με αποτέλεσμα να μας χαρίσουν ένα φοβερό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο (3-3). Ισόπαλη ήρθε και η αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με την Ντόρτμουντ, αλλά χωρίς σκορ.

Ασύλληπτη ματσάρα ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Μάιντζ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3, ενώ ισόπαλες ήρθαν και οι Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ (0-0).

Η Στουτγάρδη μπορεί να προηγήθηκε 2-0 και 3-2 στην έδρα της επί της Μάιντζ, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 90'+4 πήραν το σπουδαίο βαθμό, τουλάχιστον, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα είχε η Ντόρτμουντ, με το 0-0 που απέσπασε στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ. Οι Βεστφαλοί από το 73ο λεπτό αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σλότερμπεκ και σίγουρα το γεγονός ότι έφυγαν αήττητοι μόνο αποτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ (ο νεοαποκτηθείς Κουλιεράκης έμεινε εκτός αποστολής) «άνοιξαν λογαριασμό» στην Bundesliga μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η πρώτη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της απέναντι στη Χόφενχαϊμ την οποία νίκησε με 3-1 (σκόραρε το τρίτο του γκολ με τους φιλοξενούμενους ο Κράμαριτς σε δύο ματς), ενώ οι «Λύκοι» και η Μπορούσια μετά τις εντός έδρας ήττες της πρεμιέρας στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» από την Μπάγερν και στο «Μπορούσια Παρκ» από τη Λεβερκούζεν πέρασαν από τα «σπίτια» των Χόλσταϊν Κίελ (2-0) και Μπόχουμ (2-0), με τις γηπεδούχες μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές να μην έχουν ακόμη βαθμό!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA