«Βροχή» από γκολ στο Ντάρμσταντ-Γκλάντμπαχ - Η Χάιντενχαϊμ πήρε τη πρώτη νίκη της στη Bundesliga
i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images

«Βροχή» από γκολ στο Ντάρμσταντ-Γκλάντμπαχ - Η Χάιντενχαϊμ πήρε τη πρώτη νίκη της στη Bundesliga

Sportal newsroom 20:28 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Ντάρμσταντ και Γκλάντμπαχ εξήλθαν ισόπαλες με 3-3, ενώ νωρίτερα η νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ πήρε τη πρώτη της νίκη στη Bundesliga με 4-2 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Η Ντάρμσταντ έφερε ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Γκλάντμπαχ με 3-3 και παρέμεινε στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε έχασε πολύτιμο έδαφος για τη «μάχη» της εξάδας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Μάρβιν Μέλεμ. Ο Γερμανός μέσος πέτυχε ένα όμορφο τελείωμα, αφότου ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή, μετά από την πάσα του Φαμπιάν Χόλαντ. 

Δύο λεπτά αργότερα η Ντάρμσταντ διπλασίασε τα τέρματά της με τη κεφαλιά του Ματέι Μάγκλιτσα, ενώ στο 33ο λεπτό ο Τιμ Σάρκε ήρθε για να κάνει το 3-0. Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο ματς και μείωσαν στο σκορ με τον Τεοσόν Σιμπατσέ. Η ομάδα του Τζεράρντο Σεοάνε έφερε το παιχνίδι στα ίσια, χάρη στα τέρματα των Φλόριαν Νόιχαους και Τόμας Τσβαντσάρα, ο οποίος νωρίτερα (50ο λεπτό) είχε αστοχήσει από τη άσπρη βούλα. 

Σε παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα, η Χάιντενχαϊμ πήρε τη πρώτη της νίκη εντός έδρας στη φετινή Bundesliga κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με 4-2.  

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Τιμ Κλάιντινστ, ενώ στο 44ο λεπτό η Χάιντενχαϊμ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Έρεν Ντίνσκι. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το ματς στα ίσια με τα γκολ των Μάρβιν Ντουκς και Μίτσελ Βάισερ.  

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 68ο λεπτό με τον Έρεν Ντίνσκι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Εφτά λεπτά αργότερα ο Νίκλας-Μπάστε διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Χάιντενχαϊμ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (5η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: