Ήττα για τη Μπάγερν και... χαμός στην κορυφή στην Bundesliga!
i

©Photo by Stefan Brauer/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Ήττα για τη Μπάγερν και... χαμός στην κορυφή στην Bundesliga!

Sportal newsroom 18:28 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 20.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την ήττα από την Γκλάντμπαχ και στην κορυφή επικρατεί ο πανικός, καθώς πέντε ομάδες διεκδικούν τον τίτλο.

Χαμός γίνεται στην κορυφή της Bundesliga μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Γκλάντμπαχ με 2-3 . Από την πρώτη μέχρι και την πέμπτη θέση η διαφορά των ομάδων είναι στους τέσσερις βαθμούς. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Ουνιόν Βερολίνου έχουν έναν αγώνα λιγότερο και αγωνίζονται αύριο (Κυριακή 19/2) με την Χέρτα και την Σάλκε αντίστοιχα.

Οι «Βαυαροί», οι οποίοι έπαιζαν με δέκα από το 8', έχασαν από την Γκλάντμπαχ 3-2 εκτός έδρας. Ο Στιντλ άνοιξε το σκορ για τα «πουλάρια» στο 13' με τον Τσούπο Μοτίν να ισοφαρίζει στο 35'. Παρόλα αυτά η Γκλάντμπαχ βρήκε άλλα δύο τέρματα στο 55' με τον Χόφμαν και στο 84' με τον Τουράμ. Η Μπάγερν μείωσε στο 90+3' με τον Ματίας Τελ, που έκανε το τελικό 3-2. Στην όγδοη θέση με 29 βαθμούς βρίσκεται η Γκλάντμπαχ, ενώ η Μπάγερν παραμένει στην κορυφή με 43 βαθμούς. 

Η Λειψία κέρδισε 0-3 την Βόλφσμπουργκ και μπήκε και εκείνη στην μάχη της κορυφής, καθώς μείωσε στους τέσσερις βαθμούς. Ο Φόρσμπεργκ στο 14', ο Λάιμερ στο 85' και ο Σμποτσολάι στο 90+2'  διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς είναι η Λειψία, στην έβδομη θέση με τριάντα πόντους είναι η Βόλφσμπουργκ.

Η Φράιμπουργκ πήρε το διπλό στην έδρα της Μπόχουμ (0-2) και πλησίασε την κορυφή σε απόσταση αναπνοής. Ο Γκρέγκοριτς στο 39' και ο Χόλερ στο 51' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για την Φράιμπουργκ, η οποία ανέβηκε στην τέταρτη θέση με σαράντα βαθμούς τρεις πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: