Με ανατροπή και με... το δεξί η Φράιμπουργκ, νικηφόρα πρεμιέρα και για τη Λειψία

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Με ανατροπή και με... το δεξί η Φράιμπουργκ, νικηφόρα πρεμιέρα και για τη Λειψία

Sportal newsroom 18:39 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 24.08.2024

Παρότι προηγήθηκε με το... καλημέρα, η Στουτγάρδη, η Φράιμπουργκ έφτασε στην ανατροπή και στη νίκη με 3-1, ενώ η Λειψία, που έμεινε με δέκα παίκτες στο 85', επικράτησε με 1-0 της Μπόχουμ.

Με το... αριστερό ξεκίνησε η Στουτγάρδη τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga της περιόδου 2024-25. Η περσινή δευτεραθλήτρια Γερμανίας, αποδυναμωμένη μετά την αποχώρηση βασικών στελεχών (Γκιρασί, Ίτο, Άντον), ηττήθηκε 3-1 στην πρεμιέρα από τη Φράιμπουργκ, παρότι προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντεμίροβιτς. Δύο γκολ του Κίμπλερ και ένα του Ντοάν έφεραν την ανατροπή για τους γηπεδούχους, που πανηγύρισαν το «τρίποντο» στην πρεμιέρα.

Η Λειψία απέκτησε τον Αντόνιο Νούσα για να καλύψει το κενό του Ντάνι Ολμο και ο 19χρονος Νορβηγός δείχνει έτοιμος για την πρόκληση. Όπως έκανε και στο ματς κυπέλλου με τη Ροτ Βάις Εσεν, μπήκε αλλαγή και σκόραρε, μόνο που αυτή τη φορά το γκολ του ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη (1-0) στους «ταύρους» επί της Μπόχουμ, με τους «κόκκινους ταύρους» μάλιστα να παίζουν στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Όρμπαν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν βασικός και αγωνίστηκε 80 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 της Άουγκσμπουργκ με τη Βέρντερ, ενώ πρωταγωνιστής της πρεμιέρας -σε ατομικό επίπεδο- ήταν ο Αντρέι Κράμαριτς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο 3-2 της Χόφενχαϊμ επί της νεοφώτιστης Χόλσταϊν Κίελ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA