«Ματσάρα» στο Άουγκσμπουργκ με οκτώ (!) γκολ, με το δεξί η Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία

«Ματσάρα» στο Άουγκσμπουργκ με οκτώ (!) γκολ, με το δεξί η Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:11 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 14.08.2024

Οκτώ γκολ και ισόπαλο αποτέλεσμα περιλάμβανε ο αγώνας μεταξύ Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ (4-4), την ώρα που η Λεβερκούζεν πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν (3-2) εναντίον της Λειψίας.

Η πρώτη αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο, αφού οι παρθενικές αναμετρήσεις του Σαββάτου (19/8) περιλάμβαναν «βροχή» γκολ.

Αφενός, ένα απίθανο παιχνίδι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν στο σύνολο οκτώ τέρματα. 

Η φιλοξενούμενη ήταν εκείνη που πήρε διπλό προβάδισμα πριν το ημίωρο του αγώνα, αφού Ιτακούρα και Τσβαντσάρα έκαναν το 0-1 (13') και το 0-2 (27') αντίστοιχα. Όμως ο Ρεξμπετσάι φρόντισε να μειώσει άμεσα μετά το 0-2 (29'), ωστόσο η χαρά του κράτησε για λίγο. Ο Ενγκούμου στο 37' έκανε το 1-3 και φάνηκε να κλειδώνει το τρίποντο, ωστόσο δεν υπολόγισε τους Μπάουερ (41') και Μισέλ (45+7') που έφεραν το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο, μάλιστα, η Άουγκσμπουργκ έφερε τούμπα το ματς, χάρη στο τέρμα του Βάργκας, με τον Τσβαντσάρα να διαμορφώνει το τελικό 4-4.

Μετά το Super Cup ήρθε η απώλεια για τη Λειψία

Οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο της Λειψίας, μετά την κατάκτηση του γερμανικού Super Cup, δεν συνεχίστηκαν, αφού οι «ταύροι» ηττήθηκαν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν εκτός έδρας. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τρία τέρματα και τη Λεβερκούζεν να πανηγυρίζει. Ο Φρίμπονγκ έκανε το 1-0 στο 24ο λεπτό και στο 35' ο Τα έκανε το 2-0. Ο Όλμο ήταν εκείνος που έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, μειώνοντας σε 2-1 (39'). Ένα 20 λεπτό μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο Βίρτζ έκανε το 3-1 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Οπέντα στο 71'.

ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA