Συνεχίζει ακάθεκτη η Λεβερκούζεν, κέρδισε την Κολωνία και έπιασε κορυφή

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λεβερκούζεν, κέρδισε την Κολωνία και έπιασε κορυφή

Ιάσονας Τσίλης 19:05 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 14.08.2024

Μια ακόμα επικράτηση για την εντυπωσιακή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, με «θύμα» την Κολωνία, την οποία κέρδισε 3-0 και έπιασε ξανά κορυφή στη Bundesliga.

Η Λεβερκούζεν αντιμετώπισε την Κολωνία για την 7η αγωνιστική, με στόχο τη νίκη που θα την κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και απείλησαν στο 17' με τον Ταχ, του οποίου η κεφαλιά πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Πέντε λεπτά αργότερα, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε με γκολ του Χόφμαν, που σκόραρε με κοντινή προβολή.

Οι γηπεδούχοι απελευθερώθηκαν και κυριάρχησαν πλήρως. Έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 32' με τον Φριμπόνγκ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Γκριμάλντο και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Η μοναδική φάση της Κολωνίας στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Χραντέτσκι να αποκρούει το σουτ του Μαρτέλ.

Η Λεβερκούζεν ήλεγξε το ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 67' με το βαρύ πυροβολικό της φέτος, Βίκτορ Μπονιφάς να σκοράρει μετά από ασίστ του Χόφμαν.

Μετά το 3-0 της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, το παιχνίδι «έσβησε» και οι «ασπιρίνες» πανηγύρισαν την 6η τους νίκη σε επτά αναμετρήσεις και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της Bundesliga.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής 

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της επόμενης (8ης) αγωνιστικής