Παίκτης της Νυρεμβέργης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του επειδή ανέβασε φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν

Νίκλας Σόμερ

Παίκτης της Νυρεμβέργης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του επειδή ανέβασε φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν

Κώστας Τόπας 11:21 - 02.09.2024

Ο νεαρός παίκτης της Νυρεμβέργης, Νίκλας Σόμερ δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, επειδή ανήρτησε στα social media φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νίκλας Σόμερ, νεαρός παίκτης της Νυρεμβέργης και επιρροή με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, αφού πόζαρε στα κοινωνικά δίκτυα με μια φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Μία φωτογραφία την οποία φρόντισε να διαγράψει έπειτα από αρκετά λεπτά μετά την μεταφόρτωσή της. Ωστόσο, η ταχύτητα με την οποία εξαφανίστηκε η εικόνα του προφίλ του δεν ωφελούσε, καθώς οι οπαδοί του συλλόγου είχαν προλάβει να την αντιληφθούν.

Στον αγώνα της Κυριακής (01/09) μεταξύ Νυρεμβέργης και Μαγδεμβούργου, οι οπαδοί έδειξαν σημάδια διαφωνίας εναντίον του 26χρονου παίκτη, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σόμερ. Ωστόσο, τα ξημερώματα τα πράγματα κλιμακώθηκαν και ο παίκτης δέχθηκε επίθεση από οπαδούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια αν και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο γερμανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη λύπη του για όσα συνέβησαν, και αναγνωρίζοντας ότι θα λάβει μέτρα σχετικά με το θέμα αυτό μόλις αποσαφηνιστούν τα γεγονότα. 

«Ο σύλλογος δεν θα δεχτεί ποτέ τους παίκτες να δέχονται σωματική επίθεση. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες το βράδυ μέσω των ενεργειών ατόμων. Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό είναι απολύτως ασυμβίβαστο με τις αξίες του FCN. Η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό έχει ξεκινήσει εκείνο το βράδυ, αν υπάρξουν καταδίκες σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος, φυσικά, θα αντιδράσει ανάλογα», ανέφερε η ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου.

Ο Γερμανός νεαρός παίκτης όχι μόνο παίζει για τη Νυρεμβέργη II, αλλά είναι επίσης γνωστός influencer στα κοινωνικά δίκτυα, εκτός από τον διευθύνοντα σύμβουλο ενός καλοκαιρινού αρώματος που ονομάζεται «ÉRE» και ενός ποτού που ονομάζεται «Vitavate». Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και μια λέσχη ESports που ονομάζεται DNA Athletics, άρα είναι κι επιχειρηματίας.

Αν και οι αρχές ερευνούν την επίθεση, προς το παρόν δεν είναι γνωστά περισσότερα γι' αυτήν, αν και ο ίδιος ο Σόμερ έχει ανεβάσει αρκετές ιστορίες στο Instagram σήμερα προωθώντας τις διάφορες εταιρείες του. Ως εκ τούτου, το γεγονός παρέμεινε ένα απλό ανέκδοτο για τη χαρά όλων, ακόμη ένα κρούσμα βίας στο ποδόσφαιρο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!