Πάρτι για τη Λειψία, γλίτωσε στο φινάλε η Στουτγκάρδη κόντρα στον Κουλιεράκη, θρίαμβος για τη Σεντ Πάουλι του Σάλιακα

Πάρτι για τη Λειψία, γλίτωσε στο φινάλε η Στουτγκάρδη κόντρα στον Κουλιεράκη, θρίαμβος για τη Σεντ Πάουλι του Σάλιακα

Γιώργος Σακελλαρίου 18:33 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 28.09.2024

Η Λειψία διέλυψε 4-0 την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη, ενώ η Βόλφσμπουργκ με τον Κουλιεράκη έμεινε στο 2-2 με τη Στουτγκάρδη.

Τη δύναμή της έδειξε η Λειψία στην πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η ομάδα της Red Bull διέλυσε 4-0 την Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ η Βόλφσμπουργκ με τον Κουλιεράκη στη σύνθεσή της έχασε στο φινάλε τη νίκη κόντρα στη Στουτγκάρδη.

Θρίαμβος και πρώτη νίκη για τη Σεντ Πάουλι, η οποία με τον Μανώλη Σάλιακα βασικό έφυγε με νίκη 3-0 από την έδρα της ευρωπαίας Φράιμπουργκ.

Λειψία -Άουγκσμπουργκ 4-0

Πάρτι για τη Λειψία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ήταν βασικός κι αγωνίστηκε ως αριστερός φουλ μπακ.

Ο διεθνής Σλοβένος φορ Μπέντζαμιν Σέσκο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και στο 10’ άνοιξε το σκορ. Στο 15’ ο ίδιος σημείωσε το 2-0 και στο 27’ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μειώσουν, αφού έχασε πένανλτι ο Γκούβελεβ. Στο 46’ ο Οπέντα σφράγισε τη νίκη της Λειψίας με το 3-0 και το 4-0 σημείωσε ο Σίμονς στο 57’.

Μάιντς – Χάιντενχαϊμ 0-2

Η Χάιντενχαϊμ προηγήθηκε στο 15’ με τον Πιέρινγκερ και στο 29’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Μάιντς, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χάνσε-Όλσεν. Στο 80’ έμειναν και οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντορχ, αλλά στο 86’ ο Σόπνερ κλείδωσε τη νίκη με το τελικό 2-0.

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 2-2

Η Βόλφσμπουργκ με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να πραγματοποιεί τη δεύτερη συμμετοχή του και πρώτη ως βασικός, υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη που παίζει στο Champions League.

Οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο 20’ με τον Βιντ και στο 32’ ο Μιγιό αρχικά έχασε πέναλτι, αλλά στην επαναφορά ευστόχησε για το 1-1. Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Καραζόρ και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 68’ έφτασαν στο 2-1 με τον Αμούρα. Στο 94’, όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό με το γκολ του Ουντάβ.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν εξήγησε τι εστί Μουσιάλα: «Είναι ένας παίκτης που εμφανίζεται μια φορά στον αιώνα»
BUNDESLIGA

11:25 - 28.09.2024

Ο πρόεδρος της Μπάγερν εξήγησε τι εστί Μουσιάλα: «Είναι ένας παίκτης που εμφανίζεται μια φορά στον αιώνα»

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που βγαίνουν μία φορά στο τόσο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπάγερν, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει στο Μόναχο, παρά τις φήμες που τον συνδέουν με την Μάντσεστερ Σίτι.

Φράιμπουργκ – Σεντ Πάουλι 0-3

Η Σεντ Πάουλι ήταν εκπληκτική στην έδρα της Φράιμπουργκ με τον Μανώλη Σάλιακα βασικό, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 77’.

Στο 12’ ο Σάαντ έκανε το 0-1 και στο 41’ η Φράιμπουργκ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Γκρίφο δεν αξιοποίησε το πέναλτι. Έτσι, στο 45’ ο Αφολαγιάν πέτυχε το 2-0 κι έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Στο 72’ πάλι ο Σάαντ έγραψε το τελικό 3-0. Για τους γηπεδούχους ακυρώθηκαν γκολ του Λίενχαρτ στο 63’ και του Ντοάν στο 84’.

Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Θρίλερ και στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η οποία στο 96’ με τον Κβαντσάρα λύγισε 1-0 με την Ουνιόν Βερολίνου.