Ποδοσφαιριστές της Χέρτα έκαναν δωρεά για τη θεραπεία παίκτη της Ουνιόν που πάσχει από καρκίνο
i

©imago

Ποδοσφαιριστές της Χέρτα έκαναν δωρεά για τη θεραπεία παίκτη της Ουνιόν που πάσχει από καρκίνο

Δημήτρης Χούπης 18:42 - 17.09.2024

Οι παίκτες της Χέρτα Βερολίνου άφησαν πίσω την όποια κόντρα υπάρχει με την έτερη ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας, Ουνιόν για να βοηθήσουν έναν ποδοσφαιριστή της Κ19 του συλλόγου που πάσχει από καρκίνο.

Το ποδόσφαιρο είναι για να ενώνει και το συγκεκριμένο το επιβεβαίωσαν οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου. Πιο αναλυτικά, παίκτες από τη γερμανική ομάδα έκαναν δωρεά για τη θεραπεία ενός ποδοσφαιριστή του άλλου συλλόγου της γερμανικής πρωτεύουσας, Ουνιόν, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.

Ο λόγος γίνεται για τον Μπερκίν Αρσλανογκουλαρί, ο οποίος είναι Γερμανός και έχει τουρκική καταγωγή. Ο 19χρονος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ουνιόν Βερολίνου, ωστόσο από τον περασμένο Μάρτιο έχει γίνει γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο στα κόκκαλα. Για τον λόγο αυτό μάλιστα το αριστερό του πόδι αποφασίστηκε από τους γιατρούς να κοπεί ως ένας τρόπος για να του σώσουν τη ζωή.

Από τη μεριά τους οι παίκτες της Ουνιόν έχουν βοηθήσει αρκετά οικονομικά την οικογένεια του νεαρού τερματοφύλακα, με τον προπονητή της ομάδας νέων να δίνει εκατό ευρώ. Κάπως έτσι και παίκτες της Χέρτα αποφάσισαν να κάνουν δωρεά, με τον αρχηγό Ντέμε Ντιέγκο να δίνει εκατό ευρώ.

Ακολούθησαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Bundesliga, όπως για παράδειγμα ο Γιούλιαν Ρίερσον ο οποίος έδωσε χίλια ευρώ. Συνολικά μέχρι το απόγευμα της Τρίτης έχουν συνεισφέρει πάνω από 4.000 άνθρωποι και το ποσό που έχει μαζευτεί ξεπερνάει τις 100.000 και συγκεκριμένα φτάνει τις 130.000 ευρώ.