«Τεσσάρα» για τη Λεβερκούζεν κόντρα στη Χόφενχαϊμ - Ήττα για τη Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη
i

©imago

«Τεσσάρα» για τη Λεβερκούζεν κόντρα στη Χόφενχαϊμ - Ήττα για τη Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη

Δημήτρης Χούπης 18:30 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 14.09.2024

Η Λεβερκούζεν πήρε άνετη νίκη με 4-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, την ίδια ώρα που η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη ηττήθηκε με 1-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Λεβερκούζεν πήρε άνετη εκτός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στη Χόφενχαϊμ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» είχαν περισσότερες στιγμές στο πρώτο μέρος και στο 17ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τεριέ μετά από ασίστ του Μπονιφάς. Στο 30' ήρθε η σειρά του Μπονιφάς να σκοράρει μετά από ασίστ του Τσάκα, με τον Νιγηριανό επιθετικό να πανηγυρίζει μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αφού κατέβασε το... σορτσάκι του.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι επτά λεπτά μετά μείωσαν με τον Μπερίσα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν αποτελεσματική, εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες φάσεις που είχε. Αρχικά ο Βιρτζ από τα έντεκα βήματα στο 72' έκανε το 1-3 και τρία λεπτά μετά ο Μπονιφάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ηττήθηκε με 1-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μπήκε στο 88ο λεπτό δίχως να καταφέρει να κάνει κάτι στο παιχνίδι.

Ο Μαρμούς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Φρανκφούρτης στο 30' και ο Μπακού ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 76'. Ωστόσο ο Μαρμούς από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ