Αγχωτική νίκη για την Άρσεναλ - «Απέδρασε» στις καθυστερήσεις από το Τορίνο η Στουτγάρδη
i

©imago

Αγχωτική νίκη για την Άρσεναλ - «Απέδρασε» στις καθυστερήσεις από το Τορίνο η Στουτγάρδη

Δημήτρης Χούπης 23:58 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 22.10.2024

Η Άρσεναλ πήρε αγχωτική νίκη επικρατώντας με 1-0 της Σαχτάρ, την ίδια ώρα που η Στουτγάρδη πέρασε από το Τορίνο νικώντας με 1-0 τη Γιουβέντους με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Άρσεναλ αγχώθηκε αλλά νίκησε με 1-0 τη Σαχτάρ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Στο πρώτο μέρος οι «κανονιέρηδες» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 29ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Μαρτινέλι έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά στην πλάτη του Ρίζνικ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγαλείο σου: Από 0-2 σε θρίαμβο με 5-2 μόνο η «Βασίλισσα» - «Άντεξε» στο Παρίσι η Αϊντχόφεν
CHAMPIONS LEAGUE

23:54 - 22.10.2024

Ρεάλ Μαδρίτης, το μεγαλείο σου: Από 0-2 σε θρίαμβο με 5-2 μόνο η «Βασίλισσα» - «Άντεξε» στο Παρίσι η Αϊντχόφεν

Από την κόλαση στον παράδεισο υπόθεση μερικών λεπτών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που για ακόμη μία φορά έδωσε μία ποδοσφαιρική παράσταση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και με μυθική ανατροπή και χατ-τρικ του εξαιρετικού Βινίσιους επικράτησε 5-2 της Ντόρτμουντ. Απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας η Αϊντχόφεν μετά το 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο 77' ο Τροσάρ είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά ο Ρίζνικ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Βέλγου.

Γιουβέντους - Στουτγάρδη

Η Στουτγάρδη πήρε τεράστια νίκη με 1-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους χάρη στο γκολ του Τουρέ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η γερμανική ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης για το 0-1. Η μεγαλύτερη εξ αυτών ήρθε στο 28ο λεπτό όταν ο Ντεμίροβιτς έκανε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 48ο μάλιστα η Στουτγάρδη σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι. Στο 87ο λεπτό οι Γερμανοί είχαν κι άλλη μεγάλη φάση, αλλά ο Περίν έβγαλε το πέναλτι του Μιγιό. Τελικά στο 90+3' όμως το βρήκαν το γκολ με τον Τουρέ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Άστον Βίλα - Μπολόνια

Η Άστον Βίλα έκανε το 3/3 νικώντας και την Μπολόνια με 2-0 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική ήταν η Μπολόνια στο πρώτο μέρος, με τους «βίλανς» όμως να είναι εκείνοι που είχαν τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασαν κοντά στο 1-0 αλλά ο Ντουράν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα το Μπέρμιγχαμ «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο γκολ. Ο ΜακΓκίν με κεφαλιά στο 55' άνοιξε το σκορ και ο Ντουράν στο 64ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την Άστον Βίλα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η βαθμολογία: