Άλισον για το νέο Champions League: «Εμάς δεν μας ρωτά κανείς, η γνώμη μας δεν έχει σημασία»

Άλισον Μπέκερ

i

©imago

Άλισον για το νέο Champions League: «Εμάς δεν μας ρωτά κανείς, η γνώμη μας δεν έχει σημασία»

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:44 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 17.09.2024

Ο Άλισον, είναι ένας από τους πολλούς που εκφράζει την ανησυχία του για το νέο format του Champions League, με τα περισσότερα παιχνίδια να αυξάνουν την δυσκολία, αλλά και την κούραση των ποδοσφαιριστών.

Ο τερματοφύλακας της ΛίβερπουλΆλισον Μπέκερ, δεν είναι ο μοναδικός που έχει διαμαρτυρηθεί για τα αυξημένα παιχνίδια στο Champions League, καθώς κάθε ομάδα θα παίξει συνολικά οκτώ ματς πριν από τα νοκ άουτ της διοργάνωσης, δύο περισσότερα από τα προηγούμενα χρόνια. Ενόψει της αναμέτρησης με την Μίλαν, ο Μπέκερ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Μερικές φορές κανείς δεν ρωτά τους παίκτες τι σκέφτονται για την προσθήκη περισσότερων παιχνιδιών. Ίσως η γνώμη μας να μην έχει σημασία, αλλά όλοι ξέρουν τι πιστεύουμε για περισσότερα παιχνίδια. Όλοι έχουν κουραστεί από αυτό».

«Τόσοι πολλοί παίκτες έχουν ήδη μιλήσει γι' αυτό, απλά πρέπει να μας ακούσουν. Αν είσαι κουρασμένος δεν μπορείς να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο. Αυτό που θέλω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια που παίζω. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται ότι είμαστε κοντά σε μια λύση για χάρη του ποδοσφαίρου και για τους παίκτες», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Champions League: Η ιστορική πρεμιέρα για Μίλαν και Λίβερπουλ, που φέρνει μνήμες τελικού
CHAMPIONS LEAGUE

14:23 - 17.09.2024

Champions League: Η ιστορική πρεμιέρα για Μίλαν και Λίβερπουλ, που φέρνει μνήμες τελικού

Η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε και το Champions League κάνει πρεμιέρα με έξι παιχνίδια, με ένα όμως να ξεχωρίζει και μας φέρνει πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Το Μίλαν-Λίβερπουλ στο Τζουζέπε Μεάτσα ,αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της βραδιάς, με έντονο άρωμα τελικών.

Ο Άρνε Σλοτ, προπονητής της Λίβερπουλ, τοποθετήθηκε και αυτός πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνοντας πως θα περιμένει να δει την εξέλιξη των πραγμάτων για να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη.

«Το μόνο πράγμα που μου αρέσει σε αυτό, όπως και κάποιος που του αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο, είναι ότι κάθε βράδυ υπάρχει ένα ωραίο παιχνίδι. Αλλά πώς θα είναι με δύο επιπλέον παιχνίδια για τους παίκτες; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς έχει την απάντηση αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Ολλανδός.