Άνετο πέρασμα από το Σαν Σίρο για τη Λίβερπουλ - Ιδανικό ξεκίνημα και για τη Σπόρτινγκ κόντρα στη Λιλ
i

©imago

Άνετο πέρασμα από το Σαν Σίρο για τη Λίβερπουλ - Ιδανικό ξεκίνημα και για τη Σπόρτινγκ κόντρα στη Λιλ

Δημήτρης Χούπης 00:00 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 18.09.2024

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και πήρε δίκαιη νίκη με 3-1 απέναντι στη Μίλαν, την ίδια ώρα που η Σπόρτινγκ ξεκίνησε επίσης νικηφόρα στο Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Λιλ.

Η Λίβερπουλ παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να νικήσει με 3-1 τη Μίλαν στο Σαν Σίρο για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πάολο Φονσέκα αιφνιδίασε τη Λίβερπουλ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Πούλισικ. Ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους «κόκκινους», οι οποίοι αφού απείλησαν αρκετές φορές με τον Σαλάχ και τον Ζότα και τελικά ισοφάρισαν στο 23'. Ο Άρνολντ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κονατέ με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Λίβερπουλ.

Καταιγιστική η Μπάγερν, «σκόρπισε» με εννιάρα (!) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Με τα χίλια ζόρια η Ρεάλ «λύγισε» τη Στουτγάρδη
CHAMPIONS LEAGUE

23:58 - 17.09.2024

Καταιγιστική η Μπάγερν, «σκόρπισε» με εννιάρα (!) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Με τα χίλια ζόρια η Ρεάλ «λύγισε» τη Στουτγάρδη

Αφηνίασε η Μπάγερν με το... καλημέρα και η άτυχη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρέθηκε στον δρόμο της στην πρεμιέρα του νέου Champions League γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα με 9-2! Με το... δεξί, αλλά με πολύ άγχος η Ρεάλ, η οποία επικράτησε δύσκολα της μαχητικής Στουτγάρδης με 3-1.

Στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ με τον ίδιο τρόπο που σκόραραν και το πρώτο τέρμα. Ο Τσιμίκας αυτή τη φορά εκτέλεσε το κόρνερ και το άλλο στόπερ, ο Φαν Ντάικ ξανά με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν θέλησε να πιέσει, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Κάπως έτσι οι «κόκκινοι» το εκμεταλλεύτηκαν και σκόραραν για το 1-3 με τον Σόμποσλαϊ, ο οποίος μετά από ασίστ του Χάκπο πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του Σλοτ.

Σπόρτινγκ - Λιλ

Η Σπόρτινγκ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Λιλ στη Λισαβόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Σπόρτινγκ είχαν το πάνω χέρι. Κατά κύριο λόγο η ομάδα της Λισαβόνας απειλούσαν με τον Γιόκερες και τον Γκονσάλβες, δύο παίκτες που συνδυάστηκαν για το γκολ των γηπεδούχων στο 38'. Ο δεύτερος έβγαλε την πάσα στον Σουηδό, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα δύο λεπτά μετά η Λιλ έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Γκόμες.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση ήταν ίδια, με τους Πορτογάλους να έχουν τον έλεγχο. Στο 67ο λεπτό μάλιστα σκόραραν και δεύτερο γκολ με τον Ντέμπαστ, ο οποίος με μία σουτάρα πέτυχε το 2-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ