Διέλυσε με «τεσσάρα» τη Φέγενορντ η Λεβερκούζεν - Πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι η Μπενφίκα με... τουρκική υπογραφή
i

©imago

Διέλυσε με «τεσσάρα» τη Φέγενορντ η Λεβερκούζεν - Πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι η Μπενφίκα με... τουρκική υπογραφή

Δημήτρης Χούπης 21:40 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 19.09.2024

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε με 4-0 τη Φέγενορντ στο ημίχρονο, την ίδια ώρα που η Μπενφίκα είχε αγχωτικό πέρασμα από το Βελιγράδι επικρατώντας με 2-1 του Ερυθρού Αστέρα.

Η Λεβερκούζεν πέρασε... αέρας από το Ρότερνταμ επικρατώντας με 4-0 της Φέγενορντ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Οι «ασπιρίνες» από το έκτο μόλις λεπτό πήραν... κεφάλι στο σκορ με τον Βιρτζ, ο οποίος με σουτ στο όριο της περιοχής έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν τις στιγμές τους για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο βρήκαν στο 9' με τον Ζερούκι αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Εμανουέλα Ρούστα: Η διαιτητής από την Αλβανία που αναγκάστηκε να κλείσει το Instagram είναι αποφασισμένη να σπάσει όλα τα στερεότυπα!
CHAMPIONS LEAGUE

18:42 - 19.09.2024

Εμανουέλα Ρούστα: Η διαιτητής από την Αλβανία που αναγκάστηκε να κλείσει το Instagram είναι αποφασισμένη να σπάσει όλα τα στερεότυπα!

Η Εμανουέλα Ρούστα θα σφυρίξει το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σπόρτινγκ για το Champions League γυναικών και γίνεται η πρώτη γυναίκα διαιτητής από την Αλβανία που θα βρεθεί σε διεθνή αγώνα ποδοσφαίρου.

Μέχρι το 30' η Φέγενορντ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Γκριμάλντο με προβολή έξανε το 2-0 και έξι λεπτά μετά ο Βιρτζ πέτυχε και τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Λεβερκούζεν βρήκε και τέταρτο τέρμα με το αυτογκόλ του Βελενρόιτερ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ρότερνταμ προσπάθησε να βρει το γκολ της τιμής, ενώ από τη μεριά της η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κρατούσε με ευκολία το προβάδισμα.

Ερυθρός Αστέρας - Μπενφίκα

Στο Βελιγράδι η Μπενφίκα ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Champions League νικώντας με 2-1 τον Ερυθρό Αστέρα. Σκόρερ και των δύο γκολ της Μπενφίκα ήταν οι δύο Τούρκοι της ομάδας, Αρκτούρκογλου και Κοκτσού.

Στην αρχή της αναμέτρησης οι «αετοί» της Λισαβόνας είχε το πάνω χέρι και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Αρκτούρκογλου. Ενώ στο 29ο λεπτό ο Κοκτσού με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Μίλσον στο 85ο λεπτό μείωσε σε 2-1, αλλά το γκολ αυτό δεν κατάφερε να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα του Βελιγραδίου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ