Διέλυσε την Μπάτε Μπορίσοφ με εξάρα ο Άρης Λεμεσού, προβάδισμα πρόκρισης για τη Σερίφ
i

© Twitter / Aris Limassol FC

Διέλυσε την Μπάτε Μπορίσοφ με εξάρα ο Άρης Λεμεσού, προβάδισμα πρόκρισης για τη Σερίφ

Sportal newsroom 00:03 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Ο Άρης Λεμεσού ήταν καταιγιστικός και διέσυρε την Μπάτε Μπορίσοφ, επικρατώντας με 6-2, ενώ η Σερίφ Τιρασπόλ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Το εισιτήριο του για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League εξασφάλισε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ο Άρης Λεμεσού, καθώς συνέτριψε την Μπάτε Μπορίσοφ με 6-2 στο «New Limassol Stadium». 

Πλέον οι πρωταθλητές Κύπρου περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, που θα προέλθει απ' την νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Ρακόβ και τη Καραμπάχ, στο οποίο οι Πολωνοί επικράτησαν με 3-2 στον πρώτο αγώνα.

Στη Λεμεσό ο Άρης δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην Μπάτε και «καθάρισε» τη νίκη του απ' το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Γκομίς (17', πέναλτι), Μπένγκστον (32') και το αυτογκόλ του Μπανέ (40'). 

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 48' με τον Κοντσεβόι, όμως ο Άρης ήταν σαρωτικός. Σημείωσε 4ο γκολ με τον Γκομίς στο 60' και παρά το γεγονός πως οι Λευκορώσοι μείωσαν ξανά με τον Χαντάρκεβιτς σε 4-2 (62'), σημείωσαν άλλα δύο γκολ μα τους Μοντνόρ (83') και Στεπίνσκι (90'+1') δίνοντας διαστάσεις... θριάμβου στη νίκη τους και διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε την Αστάνα με τεσσάρα κι έκλεισε από απόψε ραντεβού με την ΑΕΚ!
CHAMPIONS LEAGUE

23:28 - 25.07.2023

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε την Αστάνα με τεσσάρα κι έκλεισε από απόψε ραντεβού με την ΑΕΚ!

Καθάρισε από απόψε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία «πάτησε» την Αστάνα με 4-0 στην Κροατία και ουσιαστικά έκλεισε ραντεβού με την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την ίδια ώρα, στο Τιρασπόλ η Σερίφ με τον Κώστα Αποστολάκη ξανά βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνάς της, πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί της Μακάμπι Χάιφα χάρη στο γκολ του Ταλάλ στο 28'.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Tags: