«Έλαμψε» ο Ζαφείρης, αλλά αποκλείστηκε η Σλάβια Πράγας - Στο League Stage του Champions League Ερυθρός Αστέρας και Σλόβαν

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Έλαμψε» ο Ζαφείρης, αλλά αποκλείστηκε η Σλάβια Πράγας - Στο League Stage του Champions League Ερυθρός Αστέρας και Σλόβαν

Sportal newsroom 23:57 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 29.08.2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης σκόραρε, είχε δύο δοκάρια, αλλά μόνος του δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Σλάβια Πράγας στο League Stage του Champions League, όπου προκρίθηκε η Λιλ με συνολικό σκορ (3-2). Πέρασαν επίσης οι Ερυθρός Αστέρας και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Άγγιξε» τη μεγάλη ανατροπή η Σλάβια Πράγας με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ζαφείρη, αλλά δεν τα κατάφερε! Ο Έλληνας μέσος σκόραρε, είχε και δύο δοκάρια και «υπέγραψε» τη νίκη της τσεχικής ομάδας επί της Λιλ με 2-1, αλλά οι Γάλλοι λόγω του 2-0 στον πρώτο αγώνα πήραν την πρόκριση στο League Stage του Champions League με συνολικό σκορ 3-2.

Ο Ζαφείρης με ένα υπέροχο γκολ μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά ο Ζεγκρόβα στο 77ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τις ελπίδες τους μετά το 2-1 από τον Σρανζ (84'), στη συνέχεια έχασαν και ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «λιλουά» να πάρουν την πρόκριση.

Στα «αστέρια» η Γιουνγκ Μπόις και... αστεράκια για τη Γαλατασαράι - Εύκολα στο League Stage Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ
CHAMPIONS LEAGUE

00:02 - 28.08.2024

Στα «αστέρια» η Γιουνγκ Μπόις και... αστεράκια για τη Γαλατασαράι - Εύκολα στο League Stage Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ

Η Γιουνγκ Μπόις ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στη Γαλατασαράι, επικρατώντας και στην Τουρκία (0-1) και πέρασε στο League Stage του Champions League, όπου προκρίθηκαν επίσης οι Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ κόντρα σε Μάλμε και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα.

Από 'κει και πέρα, ματσάρα έγινε και στη Σλοβακία, όπου η Σλόβαν Μπρατσιλάβας επικράτησε με 3-2 της Μίντιλαντ, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή και πήρε την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόλιτς (33'), οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς με τα γκολ των Σιμσίρ (41') και Φρανκουλίνο (50'), αλλά η Σλόβαν έκανε επίσης ανατροπή με τους Τόλιτς (82') και Μπαρσεγκιάν (86') και έφυγε για τα «αστέρια».

Τέλος, την παρουσία του στο League Stage του Champions League εξασφάλισε και ο σαφώς ανώτερος Ερυθρός Αστέρας, νικώντας με 2-0 την Μπόντο Γκλιμτ μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς. Οι Σέρβοι πήραν προβάδισμα με τον Μπρούνο Ντούαρτε (26'), ενώ ο Σπάγιτς (59') έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του Μιλόγεβιτς, το οποίο έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!