Champions League... πράξη δεύτερη!

Champions League

i

©Intime

Champions League... πράξη δεύτερη!

Κωνσταντίνος Ζήκος • 09:14 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Η δράση στο Champions League επιστρέφει, αφού το πρόγραμμα της Τρίτης(3/10) περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η επιστροφή στη δράση για το UEFA Champions League είναι γεγονός, αφού το πρόγραμμα της Τρίτης(3/10), περιλαμβάνει 8 σημαντικά παιχνίδια για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στις 19:45, υπάρχει το παιχνίδι στο Βερολίνο, μεταξύ της Ουνιόν και της Μπράγκα, για τον 3ο όμιλο. Αμφότερες, γνώρισαν την ήττα στο παιχνίδι της πρεμιέρας, απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ μαχητικές.

Την ίδια ώρα, ξεκινά και το παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην Αυστρία, για τον 4ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησαν της Μπενφίκα με 2-0. Από την άλλη, οι Ισπανοί ήρθαν ισόπαλοι με την Ίντερ με το τελικό 1-1.

Στις 22:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα για τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια. 

Για τον 1ο όμιλο, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Γαλατασαράι. Οι «Βαυαροί» επικράτησαν των Άγγλων με 4-3 στη πρεμιέρα, ενώ «Γαλατά» και Κοπεγχάγη, ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Για τον 2ο όμιλο, η Λανς υποδέχεται την Άρσεναλ και η Αϊντχόφεν τη Σεβίλλη. Στη πρεμιέρα, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: Σεβίλλη-Λανς 1-1 και Άρσεναλ-Αϊντχόφεν 4-0.

Για τον 3ο όμιλο στις 22:00, υπάρχει μόνο το μεγάλο παιχνίδι της Νάπολι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότεροι έχουν τρεις βαθμούς, μετά τις νίκες επί των Μπράγκα και Ουνιόν αντίστοιχα.

Τέλος, για τον 4ο όμιλο, υπάρχει το παιχνίδι της Ίντερ με την Μπενφίκα, όπου και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη πρώτη νίκη της σεζόν στη φάση των ομίλων.