Η Ίντερ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ - «Πεντάρα» της Σέλτικ κόντρα στην... πρωτάρα Σλόβαν
i

©imago

Η Ίντερ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ - «Πεντάρα» της Σέλτικ κόντρα στην... πρωτάρα Σλόβαν

Δημήτρης Χούπης 23:53 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 18.09.2024

Η Ίντερ άντεξε την πίεση της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ (0-0), την ίδια ώρα που η Σέλτικ νίκησε με 5-1 την... πρωτάρα Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Ίντερ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την κατοχή, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την Ίντερ. Οι «πολίτες» είχαν μια καλή στιγμή με τον Χάαλαντ στο 36' κι ακόμα μία με τον Ντε Μπρόινε, αλλά στη μία η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά έξω και στη δεύτερη ο Ζόμερ είπε «όχι».

Από τη μεριά τους οι παίκτες του Ιντζάκι είχαν και εκείνοι τις στιγμές τους με μεγαλύτερη φάση να είναι αυτή του Αουγκούστο, του οποίου το σουτ έβγαλε ο Έντερσον. Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι συνέχιζε να έχει την μπάλα στα πόδια της, αλλά και πάλι η αμυντική λειτουργία των παικτών της Ίντερ δεν άφηναν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να απειλήσουν.

Η μοναδική στιγμή που βρήκαν χώρο οι «πολίτες» ήταν στο 69' με τον Φόντεν από το ύψος του πέναλτι να στέλνει την μπάλα πάνω στον Ζόμερ. Ενώ επτά λεπτά μετά οι «νερατζούρι» είχαν μια τεράστια φάση για να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μικιταριάν από ευνοϊκό σημείο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Σέλτικ - Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σέλτικ είχε εύκολο έργο στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, επικρατώντας με 5-1 της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι «Κέλτες» είχαν τον πρώτο λόγο στην αρχή της αναμέτρησης, απειλώντας κυρίως με τους Ιάπωνες, Μαέντα και Φουρουχάσι. Στο 17ο λεπτό η ομάδα της Γλασκώβης άνοιξε το σκορ με τον Σκέιλς, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ένχελς έκανε το 1-0 για τη Σέλτικ.

Στο δεύτερο μέρος οι «Κέλτες» έκαναν ό,τι ήθελαν και βρήκαν με ευκολία άλλα δύο τέρματα. Ο Φουρουχάσι αρχικά στο 47' διπλασίασε τα τέρματα της Σέλτικ και ο Ένχελς εννέα λεπτά μετά έκανε το 3-0. Ο Βίμερ με ωραίο τελείωμα στο 61' μείωσε, αλλά εννέα λεπτά μετά ο Μαέντα πέτυχε και τέταρτο γκολ για τη Σέλτικ. Ο Ίντα στο στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ