Η Μπρεστ στέρησε βαθμούς από την Λεβερκούζεν - «Κόλλησε» στο 0-0 η Αταλάντα

Η Μπρεστ στέρησε βαθμούς από την Λεβερκούζεν - «Κόλλησε» στο 0-0 η Αταλάντα

Νεφέλη Μπισμπίκη 21:50 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 23.10.2024

Συνεχίζουν αήττητες Μπρεστ και Λεβερκούζεν, ενώ η Σέλτικ άντεξε στην πίεση της Αταλάντα στο Μπέργκαμπο, για την League Phase του Champions League.

Μπρεστ- Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1

Απειλητικά ξεκίνησε η Λεβερκούζεν στο πρώτο μέρος του ματς, με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 10' από τον Τέλα. Στο 24ο λεπτό, ο Βιρτς με φοβερό τελείωμα άνοιξε το σκορ στο 24' έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Χόφμαν. Ακόμα μία φορά απειλήθηκε η εστία της Μπρεστ, ξανά από τον Βιρτς στο 30΄, χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ. Οι Γάλλοι απάντησαν μετά από λίγα λεπτά και έφεραν το ματς στα ίσα, από ένα εξαιρετικό σουτ του Λεές Μελού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπρεστ ξεκίνησε με διάθεση να ψάξει και δεύτερο γκολ. Μία φάση στο 67΄ για χέρι, έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο για πέναλτι, αλλά μετά τον έλεγχο του VAR, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Στο 76΄οι Γάλλοι είχαν μία ευκαιρία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παρόμοια φάση για πέναλτι και στο 90' και ακόμα μία φορά, ύστερα από υπόδειξη του VAR, δεν υπήρχε τίποτα για την Λεβερκούζεν και έτσι το ματς έληξε με ισοπαλία.

Αταλάντα- Σέλτικ 0-0

Παράλληλα με την Λεβερκούζεν, η κάτοχος του Europa League, Αταλάντα αντιμετώπισε την Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι πατούσαν γερά στα πόδια τους, όντας καλύτεροι από την έναρξη του ματς, είχαν αυξήσει την πίεση στους αντιπάλους τους, ωστόσο δεν βρήκαν το γκολ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με 0-0.

Σε ίδιους ρυθμούς κύλισε και το δεύτερο ημίχρονο στο Μπέργκαμο, με την Αταλάντα να έχει τρεις σημαντικές ευκαιρίες, παραμένοντας αναποτελεσματική και χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0.