Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Champions League

Φωτ. IMAGO

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Champions League

Sportal newsroom 00:00 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 24.10.2024

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του Champions League μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής.

Στο σπουδαιότερο ματς της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα «πάτησε» την Μπάγερν κι έφτασε σε μία εμφατική νίκη με 4-1. Η Λίβερπουλ ζορίστηκε, αλλά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Λειψίας (0-1), το ίδιο έκανε και η Ίντερ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις (0-1), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τη Σπάρτα Πράγας (5-0). Από 'κει και πέρα, η Λιλ πήρε μία μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Μετροπολιτάνο» (1-3), σπουδαίο διπλό πήρε και η Φέγενορντ κόντρα στην Μπενφίκα (1-3) και εκτός έδρας νίκη πήρε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επικρατώντας της Σάλτσμπουργκ (0-2).

Όσον αφορά τα απογευματινά ματς, είχαμε δύο ισοπαλίες. Αταλάντα και Σέλτικ ήρθαν ισόπαλες στο Μπέργκαμο χωρίς σκορ, ενώ Μπρεστ και Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στη Γαλλία. Όλα αυτά για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

One man show από τον Ραφίνια και τεσσάρα της Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν - «Τέζαρε» (και) την Ατλέτικο η Λιλ!
CHAMPIONS LEAGUE

23:53 - 23.10.2024

One man show από τον Ραφίνια και τεσσάρα της Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν - «Τέζαρε» (και) την Ατλέτικο η Λιλ!

Σκόρπισε τον τρόμο η Μπαρτσελόνα, η οποία με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια, που πέτυχε χατ-τρικ, έφτασε σε μία επιβλητική νίκη επί της Μπάγερν με 4-1. Καταπληκτική Λιλ, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ, «καθάρισε» και την Ατλέτικο μέσα στο «Μετροπολιτάνο» με ανατροπή (1-3).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ