Ματσάρα στην Ελβετία με νικήτρια τη Γιουνγκ Μπόις, μεγάλο διπλό και φουλ για το League Stage η Σπάρτα Πράγας

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ματσάρα στην Ελβετία με νικήτρια τη Γιουνγκ Μπόις, μεγάλο διπλό και φουλ για το League Stage η Σπάρτα Πράγας

Sportal newsroom 00:03 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 22.08.2024

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε της Γαλατασαράι με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Με το... 1,5 πόδι στο League Stage του Champions League η Σπάρτα Πράγας, που έφυγε με το διπλό (0-2) από το Μάλμε.

«Βροχή» από γκολ στο «Wankdorfstadion», με τη Γιουνγκ Μπόις να επικρατεί με 3-2 της Γαλατασαράι. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League, η ομάδα της Ελβετίας προηγήθηκε με 2-0 με δύο γκολ του Μοντέιρο στο 4΄ και στο 45΄+4΄.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης κατάφερε να μειώσει με τον Μπατσουαγί στο 67΄, ενώ ο ίδιος πέτυχε και την ισοφάριση στο 72΄. Η Γαλατασαράι έμεινε με 10 παίκτες στο 84ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Μπαρντακτσί. Όμως, η Γιουνγκ Μπόις κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ούγκρινιτς στο 86ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Με το... 1,5 πόδι στο League Stage του Champions League Λιλ και Ντιναμό Ζάγκρεμ, προβάδισμα για Μπόντο Γκλιμτ
CHAMPIONS LEAGUE

00:00 - 21.08.2024

Με το... 1,5 πόδι στο League Stage του Champions League Λιλ και Ντιναμό Ζάγκρεμ, προβάδισμα για Μπόντο Γκλιμτ

Λιλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν μεγάλο βήμα προς το League Stage του Champions League, επικρατώντας των Σλάβια Πράγας (2-0) και Καραμπάγκ (3-0) αντίστοιχα. Προβάδισμα πρόκρισης για την Μπόντο Γκλιμτ μετά το 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Mε νίκη 2-0 απέδρασε από την έδρα της Μάλμε η Σπάρτα Πράγας. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν χάρη στο αυτογκόλ του Γενς Στρίγκερ Λάρσεν στο 31ο λεπτό, ενώ ο Ματέι Ρινές στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League έκανε η Σάλτσμπουργκ περνώντας νικηφόρα, με 2-0 από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου. Ο Νενέ Ντορζελές άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, ενώ ο Δανός μέσος Μάουριτς Κιάεργκαρντ από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των Αυστριακών που με τα δύο εκτός έδρας γκολ αποκτούν πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Από ένα γκολ πέτυχαν Μίντιλαντ και Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Δανία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Σέσαρ Μπλάκμαν στο 59ο λεπτό, για να ισοφαρίσει η Μίντιλαντ με τον Έντουαρντ Τσιλούφια στο 79΄. Αλλαγή στη θέση του Μάρκο Τόλιτς, στο 81ο λεπτό μπήκε ο Έλληνας Κυριάκος Σαββίδης, για τη Σλόβαν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!