Μεγάλη νίκη της Άρσεναλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν - «Τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Σλόβαν
i

©imago

Μεγάλη νίκη της Άρσεναλ επί της Παρί Σεν Ζερμέν - «Τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Σλόβαν

Δημήτρης Χούπης 23:52 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 02.10.2024

Η Άρσεναλ πήρε το παιχνίδι της αγωνιστικής νικώντας με 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι έριξε... τέσσερα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Άρσεναλ πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Σε ένα πρώτο μέρος με αρκετές καλές στιγμές η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών. Ο Τροσάρ έβγαλε μια ωραία σέντρα, ο Χάβερτς πρόλαβε την έξοδο του Ντοναρούμα και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Παρί είχε ευκαιρίες με τον Νούνο Μέντες και τον Χακίμι για να ισοφαρίσει, αλλά οι «κανονιέρηδες» βρήκαν και δεύτερο τέρμα στο 35ο λεπτό. Ο Σάκα εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Ιταλού γκολκίπερ.

Με Μπόνιφεις η Λεβερκούζεν «λύγισε» τη Μίλαν, έκαναν πάρτι Μπαρτσελόνα και Ίντερ!
CHAMPIONS LEAGUE

23:56 - 01.10.2024

Με Μπόνιφεις η Λεβερκούζεν «λύγισε» τη Μίλαν, έκαναν πάρτι Μπαρτσελόνα και Ίντερ!

Η Λεβερκούζεν με «χρυσό» σκόρερ τον Μπόνιφεις επικράτησε με 1-0 της Μίλαν, ενώ Μπαρτσελόνα και Ίντερ διέλυσαν τις Γιουνγκ Μπόις (5-0) και Ερυθρό Αστέρα (4-0). Ισοπαλία ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ (1-1).

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο έργο στη Σλοβακία επικρατώντας με 4-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Από πολύ νωρίς οι «πολίτες» κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα των Σλοβάκων, αφού στο 8' ο Γκιουντογκάν με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Επτά λεπτά μετά η Σίτι διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φόντεν, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 2-0. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν τις στιγμές τους για ένα τρίτο γκολ, το οποίο δεν βρήκαν. Ο Χάαλαντ μετά από ασίστ του Λιούις σκόραρε το τρίτο γκολ των «πολιτών» στο 58, ενώ ο ΜακΑτί διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 74ο λεπτό.

Ντόρτμουντ - Σέλτικ

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν ο αγώνας της Ντόρτμουντ με τη Σέλτικ την οποία διέλυσε με 7-1, βάζοντας πέντε γκολ στο πρώτο μέρος! Τσαν, Ενμέτσα, Γκιρασί με δύο γκολ και Αντεγέμι με τρία γκολ ήταν οι σκόρερ των Βεστφαλών, ενώ ο Μαέντα πέτυχε το τέρμα των «Κελτών».

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία