«Ντου» από οπαδούς της Ρεάλ στο Γουέμπλεϊ μετά το παιχνίδι: Πάνω από πενήντα συλλήψεις από τις αγγλικές Αρχές

«Ντου» από οπαδούς της Ρεάλ στο Γουέμπλεϊ μετά το παιχνίδι: Πάνω από πενήντα συλλήψεις από τις αγγλικές Αρχές

Δημήτρης Χούπης 09:00 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 02.06.2024

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του αγώνα έκαναν «ντου» χωρίς εισιτήριο στο Γουέμπλεϊ με την αστυνομία να προχωράει σε πάνω από πενήντα συλλήψεις.

Τρία χρόνια περίπου μετά τον τελικό του Euro στο Γουέμπλεϊ, για ακόμα μια φορά οι αγγλικές Αρχές δεν ανταπεξήλθαν στα καθήκοντά τους. Στον τελικό του Champions League έγιναν αρκετά... παρατράγουδα, με τα μέτρα ασφαλείας να αποδεικνύονται ανεπαρκή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πάνω από πενήντα συλλήψεις.

Πριν από από το παιχνίδι αρκετοί οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά η αστυνομία τους απώθησε. Παρόλα αυτά μετά τη λήξη του αγώνα, αρκετοί φίλοι της Ρεάλ έκαναν... ντου στο Γουέμπλεϊ προκειμένου να δουν την απονομή. Εκείνη τη στιγμή υπήρξε μια μικρή ένταση μεταξύ των Αρχών και των οπαδών, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προβεί σε πάνω από πενήντα συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της Ντόρτμουντ άναψαν δεκάδες καπνογόνα, ενώ με το σφύριγμα της έναρξης μερικοί οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, καθυστερώντας την έναρξή του.