Ο Ρέιντερς «καθάρισε» για τη Μίλαν - Άνετη νίκη της Μονακό επί του Ερυθρού Αστέρα
i

©imago

Ο Ρέιντερς «καθάρισε» για τη Μίλαν - Άνετη νίκη της Μονακό επί του Ερυθρού Αστέρα

Δημήτρης Χούπης 21:43 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 22.10.2024

Η Μίλαν επικράτησε με 3-1 της Μπριζ με τον Ρέιντερς να σκοράρει δύο γκολ, την ίδια ώρα που η Μονακό είχε πιο εύκολο έργο επικρατώντας με 5-1 του Ερυθρού Αστέρα.

Η Μίλαν αν και δυσκολεύτηκε για λίγο τελικά πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπριζ των δέκα παικτών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Η βελγική ομάδα ξεκίνησε δυναμικά φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ, με τον Χρήστο Τζόλη να είναι πρωταγωνιστής και στις δύο φάσεις. Ωστόσο στη συνέχεια οι «ροσονέρι» ανέβηκαν και στο 34ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Πούλισικ, ο οποίος πέτυχε γκολ από απευθείας κόρνερ. Τρία λεπτά μετά η Μπριζ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ονιεντίκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν «καθάρισε» το παιχνίδι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρέιντερς. Αρχικά στο 61' έκανε το 2-1 και δέκα λεπτά μετά ο Ολλανδός πέτυχε το 3-1.

Μονακό - Ερυθρός Αστέρας

Η Μονακό είχε εύκολο βράδυ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο νίκησε με 5-1.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος η Μονακό ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μιναμίνο στο 20'. Ο Ιάπωνας βγήκε τετ α τετ και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Παρόλα αυτά επτά λεπτά μετά ο Ερυθρός Αστέρας ισοφάρισε με την εκτέλεση πέναλτι του Εντιαγέ. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η γαλλική ομάδα πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Εμπολό.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μονακό διεύρυνε το προβάδισμά της με το ασύλληπτο σουτ έκανε το 3-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο Εμπολό πέτυχε τέταρτο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε. Τελικά το τέταρτο τέρμα το βρήκε η ομάδα του γαλλικού Νότου με τον Μιναμίνο στο 70'. Ο Ακλιούς στο 90+6' διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Η βαθμολογία