Οι επικές αντιδράσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ όταν είδαν τον Κλοπ και τον Μουρίνιο στα μάτριξ του γηπέδου

Οι επικές αντιδράσεις των οπαδών της Ντόρτμουντ όταν είδαν τον Κλοπ και τον Μουρίνιο στα μάτριξ του γηπέδου

Δημήτρης Χούπης 11:10 - 02.06.2024

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αποθέωσαν τον Γιούργκεν Κλοπ, όταν τον είδαν στα μάτριξ του γηπέδου, ενώ την ίδια ώρα γιούχαραν τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο τελικός του Champions League ήταν ανέκαθεν ένα γεγονός, στο οποίο βρίσκονται αρκετοί αστέρες του ποδοσφαίρου. Από προπονητές μέχρι παλαίμαχους παίκτες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο λοιπόν βρέθηκε στο Λονδίνο για να σχολιάσει το παιχνίδι για λογαριασμό του TNT Sports, ενώ παράλληλα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο οποίος είδε από κοντά την προσπάθεια της αγαπημένης του Ντόρτμουντ, με την οποία πριν από έντεκα χρόνια έπαιξε στον τελικό του Champions League στο ίδιο γήπεδο.

Όταν λοιπόν τα μάτριξ του Γουέμπλεϊ έδειξαν τον Γερμανό, οι οπαδοί της ομάδας της Βεστφαλίας τον αποθέωσαν, ενώ την αμέσως επόμενη στιγμή έδειξαν τον Πορτογάλο, τον οποίο και γιούχαραν. Ο Κλοπ μάλιστα άρχισε να χειροκροτεί κι αυτός τους φίλους της Ντόρτμουντ ανταποδίδοντας την αποθέωση που γνώρισε και την ώρα που τραγουδούσαν το You 'll Never Walk Alone, το τραγούδησε και ο ίδιος μιας και το άκουγε συνέχεια για πάνω από δέκα χρόνια σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ.