Όλοι οι φίλαθλοι είχαν το ίδιο παράπονο για τον νέο τρόπο κλήρωσης του Champions League

Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλοι οι φίλαθλοι είχαν το ίδιο παράπονο για τον νέο τρόπο κλήρωσης του Champions League

Κώστας Τόπας 08:22 - 30.08.2024

Η κλήρωση του Champions League ολοκληρώθηκε και οι φίλαθλοι είχαν ένα παράπονο για τον τρόπο της διαδικασίας.

Η κλήρωση του Champions League πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (29/08) εν όψει της διοργάνωσης τον επόμενο μήνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν οι ιδιαίτεροι καλεσμένοι στην τελετή, προκειμένου να βοηθήσουν στην κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μπουφόν έβγαλε τις ομάδες του Pot 1, ενώ ο Κριστιάνο πάτησε ένα κουμπί, το οποίο ο υπολογιστής δημιούργησε τα υπόλοιπα γκρουπ.

Κάθε ομάδα έμαθε τους οκτώ διαφορετικούς αντιπάλους της, τους οποίους και θα αντιμετωπίσει σε οκτώ αναμετρήσεις από τις 17-19 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2025. Για παράδειγμα, η Ρεάλ θα παίξει με τις Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Μίλαν, Αταλάντα, Σάλτσμπουργκ, Λιλ, Στουτγάρδη, Μπρεστ.

Όμως η σύγχυση της κλήρωσης εξόργισε τους ανθρώπους στα social media καθώς έκαναν ξεκάθαρα τα συναισθήματά τους.

Ένας χρήστης του «X» έγραψε: «Αυτή η μορφή Champions League προκαλεί σύγχυση». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτή η κλήρωση του UCL είναι μηχανογραφημένη σημαίνει ότι είναι 100% στημένη».

Για να αστειευτεί ένας άλλος: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το "πάτημα του κουμπιού" για την κλήρωση του CL πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει. δεν θα μπορούσε να δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον»,

Το Champions League της φετινής σεζόν ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου, με προγραμματισμένους αγώνες την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη την εβδομάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!