Προβάδισμα πρόκρισης στο 96' για την Μπάνια Λούκα κι ετοιμάζεται να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Προβάδισμα πρόκρισης στο 96' για την Μπάνια Λούκα κι ετοιμάζεται να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 00:22 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 11.07.2024

Η Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία νίκησε 1-0 στο φινάλε την αλβανική Εγνατία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για να βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Με εννέα παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι!

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα σε έναν δραματικό αγώνα νίκησε 1-0 την Εγνατία κι έτσι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί που περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Βοσνίας βρήκε το γκολ της νίκης στο 96’ με τον Χρέλια, έπειτα από ασίστ του Χερέρα. Η Εγνατία ήταν αξιόμαχη, αλλά στο 58’ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζεϊνουλάι κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Βοσνίας που πίεσε και βρήκε το γκολ στο φινάλε.

Στο 101’, μάλιστα, αποβλήθηκε για την Εγνατία και ο Ντρέτσα και η αλβανική ομάδα, τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες. Η ρεβάνς οπότε και θα προκύψει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί στις 17 του μήνα.

Στα υπόλοιπα ματς ξεκίνησε η πεντάρα της σλοβενικής Τσέλιε επί της Φλόρα Ταλίν εκτός έδρας, η άνετη νίκη με 3-1 της Λουντογκόρετς επί της Πιούνικ και το 4-2 της Σλόβαν Μπρατισλάβας επί της Στρούγκα.