Πολωνοί διαιτητές συνελήφθησαν για κλοπή πινακίδας υπό την επήρεια αλκοόλ

Διαιτητές

i

© Intime

Πολωνοί διαιτητές συνελήφθησαν για κλοπή πινακίδας υπό την επήρεια αλκοόλ

Κώστας Τόπας 08:21 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 07.08.2024

Δύο Πολωνοί διαιτητές συνελήφθησαν από τις Αρχές πριν την αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου - Ρέιντζερς, καθώς είχαν μπλεξίματα με τον νόμο.

Σύμφωνα με το μέσο «TVP Sport», οι Πολωνοί διαιτητές Μπαρτόζ και Τόμαζ που ήταν υπεύθυνοι για τη διαιτησία στο VAR του Ντιναμό Κιέβου - Ρέιντζερς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League συνελήφθησαν μετά από κλοπή πινακίδας υπό τις συνέπειες του αλκοόλ. Η UEFA τους απέβαλε και δεν διεύθυναν την αναμέτρηση.

Τα γεγονότα έγιναν γύρω στις δύο τα ξημερώματα στην πόλη Λούμπλιν (Πολωνία), την πόλη όπου η Ντιναμό Κιέβου παίζει τους αγώνες της μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Τότε ήταν που τρεις άνδρες έκλεψαν μια πινακίδα και πήγαν μαζί της σε ένα από τα εμπορικά κέντρα της πόλης μέχρι που τους αναχαίτισε η αστυνομία.

«Γύρω στη 1:40 π.μ. λάβαμε καταγγελία για τρεις άνδρες που έφεραν σήμα τροχαίας στον δρόμο. Αστυνομικοί στάλθηκαν στο σημείο. Όλοι οι άνδρες ήταν μεθυσμένοι και είχαν πάνω από 1,5 ανά χιλιόμετρο αλκοόλ στο αίμα τους». Αυτά είναι τα λόγια που αναφέρει το «TVP Sport» από τον αξιωματικό Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας του Λούμπλιν.

Στη συνέχεια, οι Αρχές ενημέρωσαν την πολωνική ομοσπονδία για τα γεγονότα που συνέβησαν και ξεκίνησε έρευνα και για τους δύο διαιτητές. Αυτή ήταν η δήλωση:

«Το Κολλέγιο Διαιτητών της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα προβεί σε λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης σε σχέση με καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά δύο διαιτητών της Ekstraklasa που έπρεπε να δουλέψουν κατά τη διάρκεια του προκριματικού αγώνα του Champions League μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Ρέιντζερς».

Προς το παρόν, η UEFA έχει ήδη λάβει μέτρα για το θέμα και αντικατέστησε τους συγκεκριμένους διαιτητές με τους Τόμας Κβιατκόφσκι και Πάβε Μάλεκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!