Προβάδισμα πρόκρισης η Λουντογκόρετς, αποβλήθηκε ο Σαββίδης

Προβάδισμα πρόκρισης η Λουντογκόρετς, αποβλήθηκε ο Σαββίδης

Sportal newsroom 23:49 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 24.07.2024

Η Λουντογκόρετς νίκησε 2-0 τη Ντιναμό Μινσκ, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας έμεινε όρθια στην Σλοβενία, παρά την αποβολή του Κυριάκου Σαββίδη.

Η πολύ πιο έμπειρη και ψημένη σε τέτοιου είδους αγώνες προκριματικών, Λουντογκόρετς δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ απ' τη Λευκορωσία και με το άνετο 2-0, πήρε πολύ σημαντικό και «καθαρό» προβάδισμα για την πρόκριση στον Γ' προκριματικό του Champions League, όπου θα περιμένει κατά 99% η Καραμπάγκ μετά το δικό της 2-0 επί της Λίνκολν την Τρίτη (23/7).

Ο Τεκπετέι στο 9' και ο Νεντελεφ με πέναλτι στο 45'+1' σημείωσαν τα δύο γκολ της βουλγαρικής ομάδας, η οποία στη συνέχεια έκανε... διαχείριση του προβαδίσματός της.

Λίγο αργότερα η σλοβενική Τσέλιε και η Σλόβαν Μπρατισλάβας έμειναν στο 1-1 στον πρώτο αγώνα τους στο «Stadion Z'dezele». Οι Σλοβένοι προηγήθηκαν στο 7' με τον Μπομπίκανετς, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στρέλετς έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 30' η Σλόβαν έμεινε με 10 παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του Κυριάκου Σαββίδη για σκληρό μαρκάρισμα, όμως, άντεξε ως το φινάλε και πήρε την ισοπαλία παρά το αριθμητικό μειονέκτημά της.