Σβηστά το 3/3 για τη Λίβερπουλ - «Πεντάρα» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σπάρτα Πράγας

Σβηστά το 3/3 για τη Λίβερπουλ - «Πεντάρα» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σπάρτα Πράγας

Δημήτρης Χούπης 23:56 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 24.10.2024

Η Λίβερπουλ έκανε το 3/3 στο Champions League νικώντας με 1-0 τη Λειψία στη Γερμανία, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι έριξε «πεντάρα» (5-0) στη Σπάρτα Πράγας.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει αήττητη στο Champions League νικώντας με 1-0 της Λειψίας για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Οι «ταύροι» μάλιστα άνοιξαν το σκορ 26' με τον Οπέντα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ένα λεπτό μετά όμως η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα. Ο Τσιμίκας έβγαλε μια σέντρα ο Σαλάχ έδωσε κεφαλιά «πάρε - βάλε» στον Νούνιες κι αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Μάντσεστερ Σίτι - Σπάρτα Πράγας 5-0

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο βράδυ απέναντι στη Σπάρτα Πράγας την οποία νίκησε με 5-0

Μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ με τον Φόντεν, ο οποίος έκανε διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' ο Χάαλαντ σκόραρε για το 2-0 με τρομερή προσπάθεια. Έξι λεπτά μετά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρήκε κι άλλο γκολ με τον Στόουνς για το 3-0, ενώ μετά από τρία λεπτά ο Χάαλαντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0. Ο Νούνιες στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Γιανγκ Μπόις - Ίντερ 0-1

Η Ίντερ απέδρασε από την Ελβετία νικώντας με 1-0 της Γιανγκ Μπόις χάρη στο γκολ του Τουράμ στο 90+3'.

Μπενφίκα - Φέγενορντ 1-3

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Φέγενορντ η οποία επικράτησε με 3-1 της Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Ο Ουεντά στο 12' άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς, ενώ ο Μιλαμπό στο 33' έκανε δύο τα τέρματα της Φέγενορντ. Ο Αρκτούρκογλου μείωσε στο 66', αλλά ο Μιλαμπό στο 90+2' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σάλτσμπουργκ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0-2

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ πήρε την πρώτη της νίκη στο Champions League επικρατώντας με 2-0 επί της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία. Ο Κουλένοβιτς στο 49ο λεπτό ήταν ο σκόρερ της κροατικής ομάδας, ενώ ο Πέτκοβιτς στο 84' «καθάρισε» τη νίκη για την Ντίναμο.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η βαθμολογία