Τρομερή Μπρεστ πέρασε με «τεσσάρα» από το Σάλτσμπουργκ και έκανε το 2/2 - Ισοπαλία ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Σπάρτα Πράγας
i

©imago

Τρομερή Μπρεστ πέρασε με «τεσσάρα» από το Σάλτσμπουργκ και έκανε το 2/2 - Ισοπαλία ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Σπάρτα Πράγας

Δημήτρης Χούπης 21:39 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 01.10.2024

Η τρομερή Μπρεστ πέρασε... αέρας από την έδρα της Σάλτσμπουργκ την οποία νίκησε με 4-0 κάνοντας έτσι το 2/2, ενώ την ίδια ώρα Στουτγάρδη και Σπάρτα Πράγας έμειναν στο 1-1.

Η φοβερή Μπρεστ έκανε το 2/2 νικώντας και τη Σάλτσμπουργκ με 4-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League.

Στο πρώτο μέρος η αυστριακή ομάδα έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μπρεστ, αλλά ο Μπιζό ήταν σε εξαιρετική μέρα. Στο 11' η Σάλτσμπουργκ βρήκε το γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 24ο λεπτό όμως η γαλλική ομάδα άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Σιμά, ο οποίος βγήκε στην κόντρα και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την Μπρεστ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε με τη Σάλτσμπουργκ να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά την Μπρεστ να βρίσκει ξανά το γκολ στην πρώτη της καλή φάση. Στο 68ο λεπτό ο Μαντί Καμαρά με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και απλοποίησε την υπόθεση νίκη. Τρία λεπτά μετά οι Γάλλοι δεν έμειναν εκεί αφού βρήκαν και τρίτο τέρμα με τον Σιμά, ενώ ο Περέιρα Λαζ στο 75' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στουτγάρδη - Σπάρτα Πράγας

Την ίδια ώρα η Στουτγάρδη αν και ήταν καλύτερη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας.

Η γερμανική ομάδα μπήκε δυναμικά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μιγιό, ο οποίος μετά από σέντρα του Μίτλελστατ πήρε μια κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αμέσως μετά μάλιστα έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Λιούινγκ δεν κατάφερε να σκοράρει. Παρόλο που η Στουτγάρδη είχε το πάνω χέρι, η Σπάρτα Πράγας κατάφερε να ισοφαρίσει από στατική φάση, με τον Καΐρινεν με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Στουτγάρδη ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που είχε και το παιχνίδι τελικά ήρθε ισόπαλο.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία