Αγχωτική πρόκριση για την Τσέλσι - Στη League Phase του Conference League οι Μπέτις και Φιορεντίνα
i

©imago

Αγχωτική πρόκριση για την Τσέλσι - Στη League Phase του Conference League οι Μπέτις και Φιορεντίνα

Δημήτρης Χούπης 00:50 - 30.08.2024

Η Τσέλσι πήρε μια αγχωτική πρόκριση παρά την ήττα με 1-2 από τη Σερβέτ. Στη League Phase του Conference League είναι και η Μπέτις που νίκησε με 3-0 την Κρίβμπας, αλλά και η Φιορεντίνα που πήρε δύσκολη πρόκριση επί της Ακαδημίας Πούσκας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (5-4, 1-1 κ.δ.).

Η Φιορεντίνα πήρε δύσκολη πρόκριση στη League Phase του Conference League, κερδίζοντας με 5-4 την Ακαδημία Πούσκας στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.). Οι «βιόλα» άνοιξαν το σκορ στο 59' με τον Μόιζες Κιν, αλλά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων η ουγγρική ομάδα ισοφάρισε με το πέναλτι του Νάγκι και έστειλε το ματς στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι. Εκεί η ομάδα της Φλωρεντίας νίκησε με 5-4 και πήρε την πρόκριση.

Σερβέτ - Τσέλσι

Η Τσέλσι αν και ηττήθηκε με 2-1 από τη Σερβέτ στην Ελβετία, πήρε την πρόκριση στη League Phase του Conference League, αφού στην Αγγλία είχε επικρατήσει με 2-0.

Ο αγώνας για την ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε ιδανικά αφού μόλις στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Ενκουνκού, αλλά στο 32' η Σερβέτ ισοφάρισε με τον Γκιλεμενό. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες με την ελβετική ομάδα να προσπαθεί να βάλει το γκολ που θα τη βάλει στο παιχνίδι και το βρήκε στο 72' με τον Κριβελί. Τελικά όμως οι Ελβετοί δεν κατάφεραν να βρουν άλλο τέρμα και γνώρισαν τον αποκλεισμό.

Μπέτις - Κρίβμπας

Άνετη πρόκριση πήρε η Μπέτις, η οποία επικράτησε με 3-0 της Κρίβμπας. Η ομάδα από την Ανδαλουσία ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, αλλά είχε θέμα στην τελική φάση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Παρόλα αυτά μέσα σε τρία λεπτά βρήκε ισάριθμα γκολ και... καθάρισε τη νίκη - πρόκριση. Αρχικά ο Ρουιμπάλ άνοιξε το σκορ στο 40' και μέσα σε δύο λεπτά (41' και 43') ο Εζαλζουλί σκόραρε τα άλλα δύο τέρματα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς: