Η Λέγκια Βαρσοβίας «καθάρισε» την Μπάτσκα Τόπολα, ισόπαλο το Μπέτις - Κοπεγχάγη

Οι παίκτες της Λέγκια Βαρσοβίας

i

© Imago

Η Λέγκια Βαρσοβίας «καθάρισε» την Μπάτσκα Τόπολα, ισόπαλο το Μπέτις - Κοπεγχάγη

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπέτις και Κοπεγχάγη ήταν αυτή που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα από τις βραδινές «μάχες» του Conference League, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ».

Πλούσιο ήταν το θέαμα στις βραδινές (24/10) αναμετρήσεις του Conference League.

Η αναμέτρηση που βρέθηκε στο επίκεντρο όπως ήταν λογικό, ήταν αυτή ανάμεσα στην Μπέτις και την Κοπεγχάγη, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες, αλλά να μην τα καταφέρνουν, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ».

Οι Ισπανοί μπήκαν δυναμικά στο ματς και μόλις στο 8΄ η πίεσή τους απέδωσε καρπούς, με τον Εζαλζουλί να βρίσκει δίχτυα και να ανοίγει το σκορ.

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα και να ψάχνουν την ισοφάριση, την οποία και βρήκαν μέσω της... άσπρης βούλας. Συγκεκριμένα, στο 77΄ η Κοπεγχάγη κέρδισε πέναλτι και ο Ντικς το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς - Η θέση των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία
EUROPA LEAGUE

00:04 - 25.10.2024

Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρέιντζερς - Η θέση των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 7 Νοεμβρίου τη Ρέιντζερς στο Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική του Europa League. Δείτε τη βαθμολογία του Europa League μετά την 3η αγωνιστική.

Από την άλλη, η Λέγκια Βαρσοβίας απέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα κι έκανε το 3/3 στην Ευρώπη. Καπούστκα, Λινιάρες και Τσοντίνα βρήκαν δίχτυα για τους Πολωνούς, οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους (0-3).

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς, η Χάιντενχαϊμ «λύγισε» την Πάφο (0-1), η Ολίμπια Λιουμπλιάνας επικράτησε άνετα της ΛΑΣΚ Λιντζ (2-0), η Λουγκάνο πήρε τη νίκη κόντρα στη Μλάντα Μπόλεσλαβ (0-1), η Ελσίνκι ζορίστηκε αλλά πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ (1-0), ενώ αίσθηση προκάλεσε η ιστορική νίκη της Δε Νιού Σεντς κόντρα στην Αστάνα (2-0).

Η συνολική βαθμολογία του Conference League: