Επεισόδια και διακοπή για 28' στο Ολύμπια Λιουμπλιάνα - Ριέκα (vid)

Επεισόδια και διακοπή για 28' στο Ολύμπια Λιουμπλιάνα - Ριέκα (vid)

Δημήτρης Χούπης 21:42 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 29.08.2024

Ο κακός χαμός έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με τη Ριέκα, αφού οι οπαδοί των Κροατών ήρθαν σε σύγκρουση με την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 28'.

Ο κακός χαμός έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με τη Ριέκα για τα playoffs του Conference League. Συγκεκριμένα, η ομάδα από τη Σλοβενία ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0 και είχε κλειδώσει στην ουσία την πρόκρισή της στη League Phase της διοργάνωσης.

Ωστόσο στο 65ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν προς τα αποδυτήρια. Ο λόγος είναι τα καπνογόνα που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι Κροάτες οπαδοί, ενώ στη συνέχεια ήρθαν σε σύγκρουση και με τη αστυνομία, η οποία προσπαθούσε να τους βγάλει από το γήπεδο.

Παρόλα αυτά μετά από 28' η κατάσταση ηρέμησε, αφού η αστυνομία έβγαλαν τους Κροάτες από το γήπεδο και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και με το υπέρ της 5-0 η Ολίμπια, έχει... καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.