Ο Χατζηδιάκος έσωσε την Άλκμααρ, ήττα για το ΑΠΟΕΛ
i

©printscreen

Ο Χατζηδιάκος έσωσε την Άλκμααρ, ήττα για το ΑΠΟΕΛ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:59 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 14.08.2024

Χάρη στο γκολ του Χατζηδιάκου, η Άλκμααρ έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Μπραν, ενώ την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ από την Γάνδη, για τα play-offs του Conference League.

Χάρη στο γκολ του Παντελή Χατζηδιάκου, η Άλκμααρ έφερε ισοπαλία εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην Μπραν, ενώ την  ίδια ώρα το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο Βέλγιο από τη Γάνδη, για τα play-offs του Conference League. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Νίκλας Κάστρο, όμως η ολλανδική ομάδα με τον Παντελή Χατζηδιάκο έφερε το ματς στα ίσια. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε το ριμπάουντ από υπέροχη προσπάθεια του Μάικελ Λάντο, ισοφαρίζοντας στο 71ο λεπτό για την Άλκμααρ. Μάλιστα ο Βαγγέλης Παυλίδης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για τους Ολλανδούς. 

Στο Βέλγιο, το ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Γάνδη. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Φοφανά (77ο λεπτό) και Χονγκ (90+2). Μάλιστα, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ, ενώ λίγο πριν το φινάλε βρήκαν και δεύτερο γκολ που τους έδωσε γερό προβάδισμα πρόκρισης. Θυμίζουμε ότι η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (31/08, 20:00) στο ΓΣΠ. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των play-offs του Conference League